Süper Lig’de Bu Akşam Şampiyonluk Maçları Oynanacak

Süper Lig'de Bu Akşam Şampiyonluk Maçları Oynanacak

Süper Lig’de bu akşam şampiyonluğa giden yol belli olacak.

Şampiyonluk yolunda Beşiktaş ve Galatasaray 81’er puanı paylaşıyor. Siyah beyazlı ekip,  +2 averajla liderliğini sürdürdü.

Fenerbahçe 79 puanla 3. sırada yer aldı. Kupaya uzanacak takım bu akşam oynanacak maçlarda belli olacak.

Galatasaray’ın 3 farklı kazanması, Beşiktaş’ın 1 farklı kazanması durumunda genel averajlar da aynı olursa toplamda kimin daha çok gol attığına bakılacak.

Beşiktaş, Karagümrük’e yenilerek 81 puanda kaldı. Galatasaray da Denizlispor’u deplasmanda geçerek puanını 81 yaptı ve siyah beyazlı ekiple puanları eşitledi.

BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLUK SENARYOSU

Beşiktaş, Göztepe deplasmanına çıkacak. Beşiktaş’ın şampiyon olabilmesi için Göztepe’yi yenmesi gerekiyor.

Galatasaray’ın genel averajda 2 golle önünde olan Beşiktaş, Galatasaray’ın Yeni Malatyaspor maçında puan kaybetmesini de hesaba katacak.

Eğer Beşiktaş’la birlikte Galatasaray da kazanırsa, bu kez şampiyonluk genel averaja kalacak. Beşiktaş 2 averajlık farkı korursa, şampiyon olacak.

GALATASARAY ŞAMPİYONLUK SENARYOSU

Son haftaya Beşiktaş ile aynı puanda giren Galatasaray, ikili averajda eşit olduğu rakibinin 2 averaj gerisinde.

Beşiktaş’ın +44 averajına karşılık, Galatasaray’ın +42 averajı var ve Beşiktaş daha fazla gol attığı için üstünlük siyah beyazlılarda. Galatasaray’ın şampiyon olması için son hafta Beşiktaş’tan 3 gol fazla galibiyet almalı ya da maçını kazanarak rakibinin puan kaybını beklemeli.

FENERBAHÇE ŞAMPİYONLUK SENARYOSU

Galatasaray’ın Malatyaspor’a, Beşiktaş’ın Göztepe’ye yenilmesi durumunda Fenerbahçe, Kayserispor’u mağlup ederse şampiyon olacak. Beşiktaş ve Galatasraay’ın beraberliği halinde, Fenerbahçe kazansa bile üçlü averajda geride olduğu için şampiyonluğa veda edecek.

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!