Suçlu Sadece Kenan Evren mi?

 12 Eylül darbesini sadece Kenan EVREN mi yaptı?

  Türkiye’yi 12 Eylül’e getiren şartları ABD’nin oluşturduğu konusunda hemfikir değil miyiz?

  Toplumu sağcı ve solcu diye kutuplara ayıranın ABD’nin gizli servisi CIA olduğu, öğleden önce vurulan solcu ile öğleden sonra vurulan ülkücünün aynı silahla öldürüldükleri tespit edilmedi mi?

  Darbe haberi zamanın ABD başkanı CARTER’e “bizim çocuklar başardı”diye verilmedi mi? Bizim çocuklardan kasıt Kenan EVREN başta olmak üzere komuta kademesi değil midir?

  12 Eylülden sonra Türkiye ekonomisi küresel sermayenin denetimi altına girmedi mi? Bugün yaşadığımız sıkıntıların sebebi o dönemin uygulamaları değil midir?

  Turgut ÖZAL darbe öncesi Demirel’in müsteşarı değil miydi? Darbeden sonra kurulan Bülent ULUSU hükümetinde ekonomiden sorumlu Başbakan yardımcılığına getirilmedi mi?

  Turgut ÖZAL 1982 Yılında görevinden ayrılarak ABD’ye gitmedi mi veya götürülmedi mi? Bir yıl sonra dönüp ANAVATAN PARTİSİNİ kurmadı mı?

  ANAP iktidarı döneminde Türkiye adeta “küçük Amerika”olmadı mı? Toplumsal çürüme başlamadı mı, gençlik yozlaşmadı mı?

  Hal böyleyken sadece Evren ve Şahinkaya’nın yargılanması komedi değil de nedir?

  Mademki 90 yaşındaki bu iki generalin yargılanması semboliktir. O halde sembolikte olsa zamanın ABD başkanı CARTER hakkında da “darbeye azmettirmek, Türkiye’nin içişlerine karışmak” suçundan dava açılmalıdır.

  Bu yapılmadığı takdirde her dönem farklı bir proje ile ABD’nin ülkemizi karıştırması devam edecektir.12 Eylül’ü yaptırtan ABD bugün boş mu duruyor?

  12 Eylül bir askeri darbe idi.28 Şubat ise post modern darbedir.
 
  12 Eylül’ün sonucu Turgut ÖZAL ve ANAVATAN PARTİSİDİR.

  28 Şubatın sonucu da Tayyip ERDOĞAN ve AKP’dir. AKP seçim dönemlerinde sokakları Menderes, Özal ve Erdoğan’ın resimlerinin bir arada bulunduğu afişlerle donatmıyor mu?

 

  ABD soğuk savaş döneminde güçlü bir Türk ordusuna ihtiyaç duyuyordu. Çünkü o dönemde Sovyet tehlikesi vardı. Şimdi ise bulunduğumuz bölgeye kendisi saldırıyor. Bu nedenle Türk Silahlı Kuvvetlerini etkisizleştirmeye çalışıyor.

   İlker BAŞBUĞ ve onca Generalin cezaevinde olması ile Kenan EVREN’in yargılanması aynı projenin devamıdır. Bu proje TSK’yı itibarsızlaştırma projesidir.

  ABD için Kenan EVREN’in ve ŞAHİNKAYA’nın hükmü kalmamıştır. Artık onlar “bizim çocuklar”değildir. İşleri bitti. Tıpkı SADDAM gibi,MÜBAREK gibi.

  Kenan EVREN’in yargılanması, aynı zamanda yeni anayasaya zemin hazırlamadır. “Referandumda verdiğimiz sözleri tuttuk” aldatmacısının kılıfıdır.

  AKP iktidarı neden olayın ABD yönünü hiç irdelemiyor. İrdeleyemez. Çünkü dün Kenan EVREN’e verilen rol bugün kendilerine verilmiştir.

  Dün bize Kenan EVREN’i sempatik gösterenler, bugün de Tayyip ERDOĞAN’ı sevdiriyorlar.1980’li yıllarda doğan binlerce çocuğa Kenan veya EVREN ismi verilmedi mi?

    Şimdi ise dünün kudretli paşası Kenan EVREN’in elini ayağını öpenler, postalını yalayanlar, bugün “asalım, keselim kafeste yargılayalım” diyorlar.

  Dün Kenan EVREN’e our boys (bizim çocuklar) diyen ABD başkanı, bugün “Tayyip ERDOĞAN’ı örnek alıyorum” diyor.

  Hatice’ye değil, neticeye bakmalı. Kenan Evren için işleyen kum saati, şimdi tekrar ters çevrildi, SURİYE görevi verilenler için işliyor.

Boşuna dememişler “ bir adamın evveli geleceğine, ahiri gelsin”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!