Stephen King uyarlaması ‘The Life of Chuck’ filminin yıldızları belli oldu…

featured

Stephen King romanından uyarlanacak olan “The Life of Chuck” adlı yeni filmin oyuncu kadrosu belli oldu. Bu film, Stephen King‘in 2020 tarihli antolojisi “If It Bleeds”den esinlenerek hazırlanıyor ve Stephen King‘in kısa öykülerine dayanıyor.

“The Life of Chuck” Charles Krantz adındaki bir karakterin yaşamının son dönemlerinden başlayarak geriye doğru ilerleyen bir hikayeyi anlatıyor. Bu hikaye, beyin tümörü nedeniyle ölümü ve çocukluğunu içeren farklı dönemleri bir araya getirerek ilerliyor. Film, Stephen King’in karakteristik korku ve gerilim öğelerini içeriyor ve Mike Flanagan tarafından yönetilecek.

Filmin yapımcılığını Mike Flanagan ve Intrepid Pictures’dan Trevor Macy üstleniyor. Ayrıca, bağımsız korku filmi “Agnes” ve yakında gösterime girecek olan “Lovely, Dark and Deep” gibi yapımlarla tanınan yapım ve finans kuruluşu QWGmire da filme önemli bir sermaye yatırımı yapmış durumda.

YILDIZ İSİMLER…

Chiwetel Ejiofor, Karen Gillan ve Jacob Tremblay gibi isimler kadroya katıldı.

Bu film, Ejiofor, Gillan ve Tremblay’in yanı sıra Tom Hiddleston ve Mark Hamill gibi ünlü isimleri de kadrosunda bulunduruyor. Filmin çekimleri, Alabama’da başladı ve büyük bir ilgiyle karşılandı.

Ejiofor son dönemde bir dizi farklı projede yer almış ve dikkat çekici roller üstlendi. Gillan ise Marvel Sinematik Evreni’nin “Galaksinin Koruyucuları” serisindeki Nebula rolüyle tanınıyor ve birçok önemli projede yer almaya devam ediyor Tremblay ise genç yaşına rağmen önemli filmlerde önemli roller üstlenen başarılı bir aktör.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!