Mesut Özil İstanbul’da!

Mesut Özil İstanbul’da!

Fenerbahçe’nin prensip anlaşmasına vardığı dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil, İstanbul’a geldi. Ailesiyle birlikte İstanbul’a gelen futbolcuyu, sarı lacivertlilerin Sportif Direktörü Emre Belözoğlu karşıladı. İstanbul’a ayak basan Mesut Özil, “Çok heyecanlıyım. Ben her zaman Fenerbahçeliydim. Bir rüya benim için de gerçekleşiyor” dedi.
Kariyerinde Real Madrid, Arsenal gibi dev takımlarda forma giyen Mesut Özil, Fenerbahçe için İstanbul’a geldi. Fenerbahçe’nin prensip anlaşmasına vardığı Mesut Özil’in uçağı bu gece saat 01.10’da Atatürk Havalimanı’na iniş yaptı.

Mesut Özil, sağlık kontrollerinin ardından kendisini Fenerbahçe’ye bağlayan sözleşmeyi imzalayacak. Özil, sarı lacivertli takımda 67 numaralı formayı giyecek. Yıldız ismin Fenerbahçe ile 3,5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

“Ben her zaman Fenerbahçeliydim.”

Mesut Özil İstanbul’a indiğinde şu açıklamayı yaptı:

“Bana destek veren herkesten Allah razı olsun. İnşallah sahada bunun karşılığını veririm. Çok heyecanlıyım. Ben her zaman Fenerbahçeliydim. Bir rüya benim için de gerçekleşiyor. İnşallah takım arkadaşlarımla başarılı olacağız. İnşallah her şey çok güzel olacak.”

 

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!