Sözde Profesöre 4 Vekilden Ağır Topçu Ateşi !

Rusya'da binlerce kişi sokağa döküldü !

Sözde Profesör! Metin Hülagü  “Milli Mücadele’de biz 7 düvelle falan savaşmadık. Bu tür masalları çocukken dinlemiştik ama anladık yalanmış. Tek savaştığımız devlet Yunanistan ve kısmen Fransa’dır.“ şeklinde bir paylaşım yaparak birilerine bakın benim de kanım sizden demiş aslını özünü belli etmiş ve bu toprakların ceddini kendince reddetmiştir.

Bu paylaşıma karşın 7 düvelle savaşan atalarının nesli tepki göstermiş, yazdıkları tıpkı 26 Ağustos günü şafak sökerken düşman mevzilerini vuran Türk topçusu gibi sözde profun başına inmiştir!

Bir çok Twitter kullanıcısının tepkisine yol açan bu alçak sözlere ilk olarak İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ’dan yanıt gecikmezken, sırasıyla İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Adana Milletvekili İsmail Koncuk ve Antalya Milletvekili Feridun Bahşi’den oldukça sert tepkiler geldi.

Özdağ, Hülagü’nün Milli Mücadeleyi küçümseyen paylaşımına sert bir karşılık verdi.
“Türk İstiklal Harbi’ni küçümsemek alçaklıktır. Şehitlerimize ve gazilerimize ihanettir. 1683’te Viyana’dan başlayıp sırtına Türk tarihinin vurulduğu Sakarya’da biten geri çekilişin son şanlı aşaması olduğunu anlamayan Ermeni severin kanı bozuktur.“

Aytun Çıray ise kısa net ve derin ”yavşak” diyerek nokta atışı yaptı!

İsmail Koncuk: ”Asıl mücadele, 7 düvelle yaptığımız mücadele değilmiş belli ki! Onlar, geldikleri gibi gittiler. Asıl mücadele, onlardan arta kalanlarla, o günden, bugüne süren mücadeleymiş, meğer! Bir gün, bu mücadelemiz de zaferle biter elbet!” sözlerine yer verdi.

Feridun Bahşi ise manidar bir paylaşım ile yanıt verdi: ”Neyzen diyor ki; “Geldikleri gibi gitmediler; kimi itini bıraktı, kimi bitini. Kimi de piçini bıraktı!.. Yoksa bu kadar şerefsizin bizden olması mümkün değil!”

İşte sırasıyla o twitler:

 

https://twitter.com/TCAytunCiray/status/1347657966128869381?s=20

 

Bazen kaleminizin bir ucu kılıçtır, kalem ise kılıçtan keskindir ! Ve kanında bozukluk taşıyan, zihniyeti bozuk olanlara en güzel cevabı yine o verir, ucundan kurşun misali sözler dökülür her kelimesi ise hedefini tam ortadan vurur!

haberiniz.com.tr

 

Suriye Türkmenlerinin Öncü İsimlerinden Sert Eleştiri !

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!