Sözcü yazarından 50 milyon dolar alarak AKP’ye geçtiği iddia iddia edilen Nebi Hatipoğlu’na: Bu siyasi utanmazlık, yozlaşma, ahlaksızlık, rüşvet, çürümedir!

featured

Sözcü yazarı Necati Doğru, AKP’ye geçen eski İyi Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu için, “Bu nedir? Siyasi utanmazlık. Siyasi yozlaşma. Siyasi ahlaksızlık. Siyasi rüşvet. Siyasi çürüme” dedi.

Doğru, “Bunlardan hiçbiri değilse sayın Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, TV ekranına çıkıp şu sorulara cevap vermelidir” diyerek şöyle sıraladı:

SORU: Sizin vazgeçemeyeceğiniz kaç temel ilkeniz var? İYİ Parti’ye girerken hangi temel ilkelerinizi gerçekleştirebileceğinizi düşündünüz?

SORU: İYİ Parti’ye üye olmayı seçerken kimlerle görüştünüz? Onlara neler anlatınız? Size ne söz verdiler de milletvekili adayı oldunuz?

SORU: Milletvekili gücünü sahibi olduğunuz “camı cama montajlama yatırımına” dayanak yapma niyetinde değilseniz siz niçin politikaya girdiniz? Henüz 6 ay bile geçmeden parti değiştirip iktidar Partisi AKP’ye hangi ilkeleriniz zedelendiği için transfer oldunuz?

SORU: İktidar Partisi AKP, gel bize transfer ol, hayatını yaşa teklifi yaparken hangi sözleri, garantileri ve olağanüstü imkanları verdi?

SORU: Sizin Eskişehir’in geleceğiyle ilgili projeleriniz var ki, milletvekili oldunuz? Bu projeleri Eskişehir seçmeni vatandaşa anlattınız da onlar size; “Sayın milletvekilimiz sen bu projeleri ancak iktidar partisine fırdöndü olursan gerçekleştirebilirsin” mi dediler?

SORU: Bugüne kadar cam işleme yatırımınız için kaç adet ve kaç milyar liralık ya da dolarlık teşvik aldınız?

SORU: Milli İrade adlı Eskişehir gazetesini hangi basın ahlakını gözeterek satın aldınız? Bu gazeteyi sizi korumak, savunmak, övmek için almadıysanız onu geliştirmek için yeni yatırımları niçin yapmadınız? Kendine gazete satın alabilecek bol parası olan işadamının, devletten teşvik istemesi hangi ilkeye uyar?

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!