Soylu’nun Suç Duyurusunda Bulunacağını Söylemesinin Ardından, Özışık’tan Açıklama

Soylu'nun Suç Duyurusunda Bulunacağını Söylemesinin Ardından, Özışık'tan Açıklama:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, Hadi ve Süleyman Özışık hakkında suç duyurusunda bulanacağını söylemesinin ardından, Hadi Özışık’tan konuya ilişkin açıklama geldi.

Organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında arama kararı bulunan Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını reddeden Hadi Özışık ile görüşme videosunu sosyal medya hesabından “Kıymetli dostlarım, İnternethaber sitesinin sahibi olan hadi özışık – süleyman özışık kardeşler en yakınları olan süleyman soyluyla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar, söyleyen şerefsizdir demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem.” notuyla dün yayınlamıştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hadi Özışık veya Süleyman Özışık ile yakın zamanda görüşmediğini açıklamış, bu iki isim hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirtmişti.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yayınlayan Hadi Özışık da, Peker ile görüşmesinin ‘kendi inisiyatifi’ olduğunu belirterek “Sayın Süleyman Soylu’nun benim üzerimden yıpratılmasından ötürü üzgünüm. Süleyman Soylu ve kamuoyundan özür diliyorum” ifadelerini kullandı.

Özışık, açıklamasında şunları söyledi:

“Sn. Süleyman Soylu ile yıllardır süregelen bir hukukum var. Sedat Peker’i de tanırım. Yayınladığı videoların maksadını olmaya başladığını düşündüğümden dolayı kendisiyle bir kaç görüşme yaparak, sakinleştirmeyi ve Türkiye’nin gündemini meşgul eden bu tatsız durumu nihayete erdirmesini sağlamaya çalıştım. Bu görüşmelerden Sayın Soylu’nun haberi ve bilgisi kesinlikle yoktu – olamazdı da. Peker ısrarla tavrını sürdürünce de ‘haklısın’ diyerek konuyu kapatmak durumunda kaldım.

İyi niyetle aldığım inisiyatifin olumsuz sonuçlarının sorumluluğu da şahsıma aittir. Sayın Soylu’nun da ifade ettiği gibi kendisiyle bu konuda ne şahsımın ne kardeşimin hiç bir irtibatı olmamıştır.”

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!