Soylu’nun Danışmanı Yıldırımhan: “AA Genel Müdürü Acilen İstifa Etmelidir” Paylaşımını Sildi

Soylu’nun Danışmanı Yıldırımhan:

AA Muhabiri Musab Turan, Varank ve Pakdemirli’ye “AK Parti ismi şaibelerle anılan Süleyman Soylu’dan daha mı küçük? Üç buçuk yaşında oğlumun yüzüne bakarken maskeli balodan dolayı ben utanıyorum. Sizin çocuklarınız yok mu?” diye sordu. Soru karşısında şok olan bakan Varank, “Sen şov yapmak istemişsin” dedi.

Anadolu Ajansı muhabirlerinden Musab Turan, iki bakana Sedat Peker’in Süleyman Soylu hakkındaki iddialarına ilişkin sorduğu soru ile bakanları şok etmişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Danışmanı Mazhar Yıldırımhan, sosyal medya hesabından muhabirininn sorusuna tepki göstererek, “AA genel müdürü acilen istifa etmelidir” dedi.

Yıldırımhan paylaşımında, “AA genel müdürü acilen istifa etmelidir, bu ne kahpeliktir.Bu ne şerefsizliktir. AA muhabiri üzerinden Süleyman Soylu ve hükümete suikast düzenlenmiştir.” dedi.

Soylu’nun danışmanı Mazhar Yıldırımhan, paylaşımı bir süre sonra sildi ve ikinci bir paylaşım yaptı.
Yıldırımhan, yaptığı ikinci açıklamada, “AA genel müdürüyle ilgili sözümü geri çekiyorum. Muhabirin yaptığı kahpelik ve şerefsizlik affedilemez. Yaptığı tam bir suikast girişimidir” dedikten sonra Twitter hesabını kapattı.

Soylu’nun Danışmanı Yıldırımhan: "AA Genel Müdürü Acilen İstifa Etmelidir" Paylaşımını Sildi

NE OLMUŞTU:

AA muhabiri Musab Turan, “Sayın bakanım. Anadolu Ajansı Musab Turan. Efendim son günlerde gündemi meşgul eden konular var. Burada narko bürokrasi ile ilgili iddialar ülkemizi uluslararası arenada zora soktu mu? Hükümetin buna ilişkin bir planı var mı? Ve de 19 yıllık bir toplum hareketi olarak başlayan milletin teveccühünü kazanan AK Parti ismi şaibelerle anılan Süleyman Soylu’dan daha mı küçük? Buna ilişkin çarşıda, pazarda, metrobüste çocuklar herkes bunu konuşuyor ama sayın bakanlarımız buna ilişkin tek kelime etmiyor. Sayın Pakdemirli bakanımıza sorum da sayın Soylu kabine toplantısında buna ilişkin bir açıklama yaptı mı, savunma yaptı mı? Savunması sizleri tatmin etti mi? Sayın bakanım, üç buçuk yaşında oğlumun yüzüne bakarken maskeli balodan dolayı ben utanıyorum. Sizin çocuklarınız yok mu?” sorusunu iki bakana yöneltti.

Bakan Varank şöyle yanıtladı:

“3.5 yaşındaki bir çocuğun bu kadar siyasi konularda ilişkili olabilmesi… Sen şov yapmak istemişsin, ben sana cevabını vereyim. AK Parti iktidarının en önemli özelliği, Türkiye’de her türlü illegal yapıyla, her türlü çeteyle mücadele ederek 19 yılda iktidarını sağlamlaştırmasıdır. Bizim illegaliteyle herhangi bir kanunsuz yapıyla bir ilişkimiz olması mümkün değildir.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!