Soylu: Türk Polisinin 14 Mafya Liderini Paketleyip Sahiplerine İade Etmesinden, Kimlerin Rahatsız Olduğunu Biliyoruz

Soylu: Türk Polisinin 14 Mafya Liderini Paketleyip Sahiplerine İade Etmesinden, Kimlerin Rahatsız Olduğunu Biliyoruz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu yıl terör örgütü PKK’ya Türkiye’den 15, yurt dışından da 5 kişinin katıldığını belirterek, “Biz sadece bir PKK terör örgütünü çökertmiyoruz. Kurtuluş mücadelemizden beri bizden intikam almaya çalışanlara, ‘Bizle oynamayın, kafanıza çökeriz, bu milletle oyun oynamayın’ diye büyük bir iddiayı ortaya koyuyoruz. Yenilmeyeceğiz, başaracağız, kazanacağız.” dedi.

Polis Akademisi Malatya POMEM 26. Dönem Mezuniyet Töreni’nde konuşan Soylu, Cumhuriyet tarihinin en büyük miktardaki uyuşturucularını yakaladıklarını, helikopterlerle, drone yardımıyla hava destekli trafik denetimi yaptıklarını, milletin huzuru, güvenliği için çalıştıklarını, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde de emniyet teşkilatının Vefa Sosyal Destek Gruplarıyla çalışmalar yürüttüğünü dile getirdi.

Soylu, terörle mücadelede Doğu ve Güneydoğu’da günlük yaşamı değiştirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

“Kızdılar, sinirlendiler, üzerimize geldiler. Neden? Çünkü Doğu ve Güneydoğu’da gençleri dağa çıkaramadılar. Bu yıl terör örgütüne toplam Türkiye’den 15 kişi katıldı. 5 de yurt dışından Almanya, Fransa, Yunanistan toplam 20 kişi. Dertleri bu. ‘Belediyeleri nasıl istismar edemiyoruz’ dertleri bu. ‘Nasıl Türkiye’nin içerisinden terör örgütüne eleman devşiremiyoruz, o çocuklar niye yönetmen, mühendis, doktor, pilot, hemşire, eczacı, polis, asker olmak istiyorlar’ diye çıldırıyorlar. 40 yıldır yürüttükleri projeyi çökerttik. Şimdi ne kadar terör yuvası varsa Türk Silahlı Kuvvetleri ile üzerine çöküyoruz. Nasıl içeride bütün barınaklarını, sığınaklarını tarumar ediyorsak aynı şekilde ediyoruz. Biz sadece bir PKK terör örgütünü çökertmiyoruz. Kurtuluş mücadelemizden beri bizden intikam almaya çalışanlara, ‘bizle oynamayın, kafanıza çökeriz, bu milletle oyun oynamayın’ diye büyük bir iddiayı ortaya koyuyoruz. Yenilmeyeceğiz, başaracağız, kazanacağız.”

Bir büyük yenilenmeyi de Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirdiklerini, polis akademilerinin, POMEM’lerin gece gündüz büyük bir gayret ortaya koyduğunu, FETÖ ihanetinin tüm yaralarını fazlasıyla sardıklarını dile getiren Soylu, şu anda emniyet hizmet sınıfında 318 bin personelin görev yaptığını, 114 bin 198’inin ise 15 Temmuz sonrasında bu kurumlardan mezun olarak teşkilata girdiğini söyledi.

Türkiye’yi bir operasyon merkezi haline getirmek isteyenlerin olduğunu belirten Soylu, şöyle devam etti:

“Türkiye’de 2015 yılında uyuşturucudan doğrudan ölenlerin sayısı 941, yıl 2020 itibarıyla bu rakam 314. Mücadelemizde uyuşturucu tacirlerine kurban vermediğimiz evlatlarımız, bu meseleyi en iyi bilenlerdir. Jandarmamızın, kimin kenevirlerini söktüğünü, narkotiğin, sahil güvenliğin kimlerin tezgahına çomak soktuğunu biliyoruz. Ülkemize çöreklenmeye çalışan 14 tane uluslararası mafya liderini Türk polisinin paketleyip sahiplerine iade etmesinden, kimlerin rahatsız olduğunu biliyoruz. Yurtdışına kaçan o hain FETÖ’cülerin hala bu ülkede bir 15 Temmuz hayali kurduklarını biliyoruz. Türkiye’yi eski Türkiye’ye çevirmek için, karıştırmak için, insanları sokağa dökebilmek için, bu milletin kardeşliğini bir fitne ateşiyle yakabilmek için nasıl tezgahlar kurduklarını, hangi yalanları servis ettiklerini biliyoruz.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!