Sokak ortasında eşini bıçaklayan kişiye linç girişimi

featured

Olay, Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Hacıkaplanlar Mahallesi, Atatürk Caddesi’nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre; eşinden boşanmak isteyen Gülderen Ş. (26) ile kocası Beytullah Ş.(26) sokakta tartışmaya başladı.

BIÇAĞI BOĞAZINA DAYAYARAK TEHDİT ETTİ

Beytullah Ş. yanındaki bıçağı genç kadının boğazına dayayarak tehdit etti. Durumu gören vatandaşlar müdahale etmek isteyince, eşinin bir anlık dalgınlığından faydalanan Gülderen Ş. kaçmayı başardı. Daha sonra Beytullah Ş. eşinin arkasından yetişerek genç kadını saçından yakaladı ve sürüklemeye başladı. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında genç kadının boğazına bıçağı dayadı. Vatandaşların müdahale etmek istemesi üzerine genç kadının sırtına birkaç kez bıçak darbesi vurdu.

KAVANOZLARI SALDIRGANA FIRLATTILAR

Bu sırada toplanan kalabalık bir esnafın dışarıda sergilediği boş kavanozları saldırgana fırlatarak durdurmaya çalıştı. Bu sırada diğer vatandaşlar da müdahale etmeye çalıştı. Saldırganın elinden kurtulan genç kadın bir markete sığındı. Bu sırada sayıları giderek artan vatandaşlar saldırganı yere yatırarak linç etmeye çalıştı. Saldırganın ellerini ve ayaklarını yere basarak kaçmasına engel olmaya çalışan kalabalığın zaman zaman Beytullah Ş.’ye vurdukları iddia edildi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis şüpheliyi gözaltına alırken, vatandaşları da sakinleştirdi. Bu sırada markette bulunan genç kadına vatandaşlar tarafından pansuman yapıldı.

Genç kadın daha sonra Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Saldırgan ise Denizli Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Kontrol amaçlı bir gün süreyle yoğun bakım ünitesinde tutulacağı öğrenildi.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!