Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek?

Koronavirüs yasaklarıyla ilgili flaş ayrıntı

Koronavirüs risk haritasının güncellenmesi ve vaka sayılarında yaşanan artışla birlikte sokağa çıkma yasağı uygulaması geri geldi. Düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli olarak ayrılan illerin değişmesi ile birlikte hangi illerde hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanıyor.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI HANGİ İLLERDE VAR?

Daha önceki genelgelerle risk gruplarına göre düzenlenen hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamaları yeniden düzenlendi.

Buna göre;

Hafta içi günlerde 21.00 – 05.00 saatleri arasında tüm Türkiye’de sokağa çıkma kısıtlaması uygulamasına devam edilecek.

Hafta sonlarında;

Düşük ve orta risk grubunda yer alan illerde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, hafta içinde olduğu gibi 21.00 – 05.00 saatleri arasında uygulanacak.

Yüksek risk grubunda yer alan illerde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, Cuma 21.00 – Cumartesi 05.00 saatleri arasıyla Cumartesi günü saat 21.00’de başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayıp Pazartesi günü saat 05.00’de bitecek şekilde uygulanacak.

Çok yüksek risk grubunda yer alan illerde ise hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, Cuma günü saat 21.00’de başlayıp Cumartesi ve Pazar günlerinin tamamını kapsayıp Pazartesi günü saat 05.00’de bitecek şekilde uygulanacak.

İşte Risk Haritası

Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek?

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!