SMA’lı Mucize Bebek 1 Yaşında

SMA'lı Mucize Bebek 1 Yaşında

Samsun Ondokuzmayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi gören ve Türkiye’deki bin 800 SMA hastası çocuktan birisi olan Tuğkan, iki kez kalbi durmasına rağmen yaşama tutundu. Minik Uraz için tedavi gördüğü hastanede doğum günü kutlaması yapıldı

Türkiye’deki bin 800 SMA hastası çocuktan birisi olan ve daha önce iki kez kalbi duran Tuğkan Uraz Özkıdık, yaşam mücadelesinden vazgeçmedi ve hayata tutundu. Minik Tuğkan için ailesi, tedavi gördüğü hastanede doğum günü düzenledi.

Sinop’ta doğan Tuğkan’ın, SMA hastası olduğu anlaşıldı. Hastalığı nedeniyle kalbi duran minik bebek,  Samsun Tıp Fakültesi Hastanesi’ne nakledildi. Burada tedavi görmeye başlayan Tuğkan adeta bir mucize çocuk. Tuğkan bebeğin  daha önce de kalbi durmuş, yapılan müdahalelerle hayata tutunmuştu.

Yaşamak için mücadele eden Tuğkan için, Samsun’da SMA hastalarına destek için oluşturulan Samsun gönüllüleri, doğum günü partisi düzenlediler. Tuğkan’ın son girdiği  ameliyattan da güzel haberlerle çıktığını belirten, gönüllü anne  Merve Alay, “Biz Samsun gönüllüleri olarak SM’lı çocuklarımıza  destek verilmesini, iyileşmelerini istiyoruz. SM’lı çocukların tedavisi için şu anda 26  milyon TL gerektiği söyleniyor. Bu parayı. ailelerimiz nereden bulsunlar? Çocuklarımız, yaşamalı ölmemeli. Hayırsever vatandaşlarımızdan SMA’lı çocuklarımızın kurtulabilmesi için destek vermelerini rica ediyoruz” dedi.

Kaynak: AjansBizim

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!