Sizin Nereniz Cemaat!

 

Tacir olup ticaret yapacaksınız, müteahhit olup ihale alacaksınız, finansçı olup banka sahibi olacaksınız, sporcu olup kulüplere sızacaksınız, siyasetçi olup iktidardan rol kapacaksınız, savcı olup yargılayacaksınız, asker olup darbe yapacaksınız!

 

Her şeye ve herkese hükmetme hırsı!

Okullara, hastanelere, yayın evlerine, üniversitelere, gazetelere, televizyonlara, senaryolara, dizilere, yurtlara, iş yerlerine hükmedeceksiniz!

Bu durumda siz müteahhitsiniz, iş adamısınız, tacirsiniz, sinemacısınız, öğretmensiniz, gazetecisiniz, doktorsunuz, sporcusunuz hatta mafyasınız ama asla dinî bir cemaat değilsiniz!

Siyasetçinin siyasetine, yargıçların yargısına, askerlerin komutasına, doktorların raporuna, yapımcıların senaryosuna, işverenin parasına, müteahhittin ihalesine müdahale eden birisine dinî bir cemaat denilebilir mi?

Şu soruya akıl sağlığınız yerindeyse mantıklı ve tutarlı bir cevabınız olması gerekir: Dini bir cemaat neden medyada, yargıda, eğitimde, ekonomide örgütlenme lüzumu duyar? Dini bir cemaat neden askeriyeye sızar? Dini bir cemaatin neden sınav sorusu çalma, yolsuzluk yapma, ihale kapma işlerine adı karışır?

Dahası mensuplarınız nasıl canice bir darbe girişimine kalkışır?

Bu herşeye ve herkese hükmetme hırsının nedeni nedir?

 

Maneviyatçı görünen materyalist örgüt!

Yaptıklarınızla manayı maddeyle, inancı güçle takas ettiniz. Siz mananın madde, hakkın güç karşısında yenilgisini savunuyorsunuz! ‘Katı olan her şeyi buharlaştırdınız, kutsal olan her şeyi dünyevileştirdiniz!

Ilımlı oldunuz, takiyye yaptınız ve kullanıma uygun insanlar yetiştirdiniz! Sade vatandaşın İslam dinine olan bağlılığını ve hürmetini himmete dönüştürdünüz!

Yargıda örgütlendiniz zulmü adalet diye pazarladınız. Eğitimde güçlendiniz soru çaldınız, kul hakkı yediniz! TSK’ya sızdınız darbelerin en vahşisini yaptınız!

Bu durumda sizin imanı hakikatle ya da inançla bir ilginiz kalmamış demektir. Siz pozitivistsiniz, materyalistsiniz, maddiyatçısınız, sekülersiniz ama asla maneviyatçı ya da etik bir değere sahibi değilsiniz!

Birileri size ‘maneviyatçı görünen dünyanın en materyalist örgütüsünüz’ derse haksızlık yapmış olmaz!

 

Allah’a değil Batı’ya kul olmak!

Siz “Batılı demokrasilerin ılımlı Müslümanlara ihtiyaç duydukları bir dönemde, “hizmet” içindeki ben ve arkadaşlarım Batının yanında yer aldık” diyorsunuz!

Diyalog için Papa’ya, ikamet için CIA’ya, iade edilmemek için ABD’ye sığınan bir dinî lider olur mu?

Dahası kadere boyun eğmek ve Allah’a sığınmak dururken Batı’ya sığınmak da neyin nesi oluyor?

Kendi ülkende yaşamanın bir yolunu bulamazken ABD gibi bir ülke tarafından korumaya alınmayı, bırakın Müslüman olmayı bir insan olarak nasıl içinize sindiriyorsunuz!  

CIA orada ikamet edebilmek için size kefil olacak, ABD hükümeti koruyucunuz olacak ve siz bunda bir yanlışlık görmeyeceksin! Hatta bu rezil duruma bir de yandaşlarınız Hicret diyecek!

Dahası İslam tarihinde Vatikan’da “Papa cenaplarıyla” görüşen tek sözde İslami cemaat lideri sizsiniz. O Vatikan ki adı İslam üzerine düzenlenen Haçlı seferleriyle anılmaktadır.

Kendi ülkenizden daha çok yabancı ülkelerde okul açıyorsunuz. Türkiye’den toplayıp dışarıda dağıtıyorsunuz. Okulların adını “Türk Okulları” koyuyor İngiliz diline hizmet ediyorsunuz!

Caminin içi dururken dışının haram olduğuna yönelik sözü hiç duymamış olmalısınız!

 

Zulmünüzün sınırı yok!

Bir dini cemaatin lideri sağlık nedeniyle GATA’ya sevk edilen askerlerin “Gatakulli” yaptığını neden söyler?

Dini bir cemaat olarak ortaya çıkacaksınız ama din dışında ne varsa onu yapacaksınız: KPSS, LYS ve askeri okul vb. kurumların sorularını çaldıracak, insanların namahremine girecek, devleti ve milleti dinleyecek, ordudan belgeler sızdıracak, Genel Kurmay Başkanının ses kayıtlarını yayınlayacak, Başbakanın ofisine böcek yerleştirecek, MİT’i ve Dış İşleri Bakanlığını dinleyeceksiniz!

Mafya yöntemleriyle terör estireceksiniz sonra da masum bir dinî cemaat olarak kendinizi sunacaksınız!

Allah aşkına! Sizin nereniz cemaat!

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!