Size sadık kalması muhtemel birinin 7 özelliği

featured

1- UZUN YILLAR SÜREN ARKADAŞLIKLARI VARDIR

Hayatınıza giren insanın uzun yıllar devam eden dostluklarının olması, kişisel bağlara yatırım yaptığını gösterir. Bu da onun size yani partnerine daha bağlı olacağının işaretlerinden biridir. Böyle birinin berbat bir şey olmadıkça sizi aniden bırakması çok da muhtemel değildir.

2- İYİ YA DA KÖTÜ GÜNDE YANINIZDADIR

Hayatınızdaki kişinin iyi günler dışında da sizin yanınızda olması harika bir durumdur. Çünkü yaşadığınız zor günlerde sevdiğiniz insanın desteğini hissetmek sizi çok iyi hissettirecektir.

3- HER KONUDA SİZE AÇIKTIR

Partnerinizin gerek endişeleri gerek eğer öyle bir durum varsa mutsuzluğunu dile getirip sizinle paylaşması doğru yolda olduğunun göstergesidir. Çünkü partneriniz bunları yapıyorsa ya da gözlemlediğiniz kadarıyla bunu yapabilecek durumdaysa nerede durduğunuzu her zaman size bildirecek kişidir.

4- ELVERİŞSİZ OLSA BİLE SİZİ SEÇMİŞTİR

Partnerinizin sizinle kalmakla onun için önemli olan bir şeyi takip etmek arasında seçim yapmak zorunda kaldığı bir an oldu mu? Eğer böyle bir durum varsa partnerinizin çevresinden gelen ayrılık baskılarına nasıl tepki verdiğine bakın.

Sizi savunan ve her konuda destekleyen biri, ilişkiye yatırım yapan kişidir.

5- ARKADAŞ ÇEVRESİNİN BİR PARÇASI OLMUŞSUNUZDUR

Sizi hayatınıza dahil etmek isteyen biri, değer verdiği insanlarla sizi tanıştırır. Eğer partneriniz sizi hayatlarında tutmak istiyorlarsa, sizi sosyal hayatlarının bir parçası haline getirmek için çaba göstereceklerdir.

6- SİZİ HAYATINDA İSTEDİĞİNİ GÖSTERİR

Bağlılık konusu bazı insanlar için sıkıntılı olabilir. Bu sebeple partnerinizin sizinle konuşmalarını gözlemleyin. Eğer sizle bir gelecek planlıyor ve bu konuyu zaman zaman dile getiriyorsa sizi etrafında istiyor demektir.

7- SÖZÜNÜN ERİ BİRİDİR

Yapacağını söylediği şeyi yapan, söylemek istediğini söyleyen ve sözünü sakınmayan bir kişi, genellikle güvenebileceğiniz bir kişidir. Böyle biri sana seni etrafta istediğini söylerse, ciddidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!