MHP Amasya adayı Mehmet Sarı: “AK Parti’nin iç meselesidir”

Konuyla ilgili Gazetee.com’a konuşan Mehmet  Sarı,“Amasya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Dümen’in tekrar aday gösterilmemesi, AK Parti’nin iç meselesidir. Bu meseleyle MHP adayı olarak benim herhangi bir ilgim yoktur.” ifadelerini kullandı.

“AK PARTİ’NİN İÇ MESELESİDİR”

MHP’li Sarı’nın açıklaması şöyle:

“İki dönemdir Amasya Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten AK Partili Mehmet Dümen’in tekrar aday gösterilmemesi sebebiyle partisinin Amasya İl Başkanlığını bastığı iddia edilen haberle Milliyetçi Hareket Partisi Adayı olarak şahsımla ilgi kurulması asılsız bir iddiadır.
AK Parti ve MHP arasında Cumhur İttifakı söz konusudur. Büyükşehirlerde ve çok sayıda ilimizde ortak adayla seçime girmektedirler. Ancak Amasya ilimizde, AK Parti ve MHP seçimlere ayrı ayrı girmektedir.

Amasya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Dümen’in tekrar aday gösterilmemesi, AK Parti’nin iç meselesidir. Bu meseleyle MHP adayı olarak benim herhangi bir ilgim yoktur.

Haberiniz internet haber sitesine atıfla yayınladığınız iddia tamamen asılsızdır. Amasya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Dümen ile görüşmem, konuşmam söz konusu değildir. Amasyalı hemşehrilerimin ve partili arkadaşlarımın da konuyu bu şekilde bilmelerinde fayda vardır.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!