Karamollaoğlu: ‘Biraz utanmak icap eder’

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yerel seçimlerde oy istemek için sokağa çıkan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun konuşması sırasında bir Saadet Partili vatandaşın verdiği tepki üzerine tutuklanmasına tepki gösterdi.

Karamollaoğlu, geçmişteki seçimleri hatırlatarak, “Eskiden seçimlere 3 ay kala, İçişleri Bakanları, Adalet Bakanları o zaman için bugünkünden daha büyük önem taşıyorlardı. Ulaştırma Bakanları istifa ederler, yerleri ne 3 tane partisiz insan gelirdi. Şimdi bunun ne kadar gerekli olduğunu bir kez daha anlamış olduk” ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu, sözlerine söyle devam etti: “Bir İçişleri Bakanı, seçmeni tehdit ediyor. Bir İçişleri Bakanı, söylediği bir yalanı protesto ettiği için adamı tutuklattırıp, hapse attırıyor. Bu seçimin adil olduğunu nasıl iddia edeceksiniz? İçişleri Bakanı bırakın huzur sağlamayı, insanları tehdit ediyor ki ‘Yarın bu seçimlerde iktidara destek vermezseniz nasıl Türkiye’de anarşi çıkacak, göreceksiniz’ diyor.

Be beceriksiz. Bu senin beceriksizliğinin işareti. ‘benim gücüm yetmez’ diyor yani. Veya ‘Ben planladım, biliyorum, eminim’ diyor. Biraz utanmak icap eder ya. Milleti şimdi tehdit ediyorlar. Yarın iktidar değişmeyecek. 4,5 sene iktidardalar. Ben şuna da inanıyorum. Bu seçimde milletten bir tokat yiyecekler” 
 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!