Fahrettin Yokuş: Belediyeye Dava Açacağım

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş Büyükşehir Belediyesine dava açacağım dedi. Yokuş, “Konya, böyle başarısız bir belediyecilik dönemi geçirdikten sonra Uğur İbrahim Altay’ın bundan payını almaması mümkün değil. Yarın Genel Başkanımız Meral Akşener adayımızı açıklayacak ve Konya bizimle birlikte yeni bir belediyecilik anlayışına kavuşacak. Konya Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin en çok borcu olan belediyelerinden biri. En önemlisi Sayıştay raporlarında bir çok suistimal dize dize, sayfa sayfa yayınlandı. Konyalı neden böyle bir anlayışa oy versin ki? Diyorlar ki Konya düzenli şehir. Eğer Konya, belediye olarak doğru ellerde yönetilseydi bu Konya bundan 2 kat daha güzel olurdu. Konya’da belediyeciliğin dışında her şey yapılmış yakın zamanda patlayacak. Konya’daki bütün belediye yolsuzlukları savcılığa gidecek. Sayıştay raporundaki yolsuzluklar yüzünden haftaya belediyeye dava açacağım. Vatandaşın hakkını savunacağım. Yolsuzlukların üzerine gideceğim. Vatandaş dava açmaya korkuyor ama ben milletin vekili olarak belediyeye dava açacağım”  şeklinde konuştu.

“MÜŞTERİ GELMİYOR ANCAK SIKINTIMIZ YOK”

Konya şehir merkezindeki Bedesten Çarşısı ve çevresinde ziyaretlerinde bulunan Yokuş ile ‘Müşterilerinin olmadığını ancak buna rağmen bir ekonomik sorun yaşamadıklarını’ belirten esnaf arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

“İKİ EKMEĞİ NE ZAMAN İSTEDİK SORUN O ZAMAN BAŞLADI”

Bir vatandaş, “İki ekmeği ne zaman istedik sorun o zaman başladı” diyerek ekonomiden memnuniyetini dile getirirken, bir başka esnaf ise “Sorunumuz yok. Piyasanın normal sıkıntı var onun dışında bir sıkıntımız yok”  diye yanıt verdi.

BİR KISIM ‘SİFTAH YOK’ BİR KISIM ‘HER ŞEY ÇOK İYİ’ DİYOR”

Esnafın verdiği yanıtları değerlendiren vekil Yokuş “Bir esnafa giriyoruz ‘her şey iyi, şükür’ diyor. Şükür tabi de bir gerçek var. Sıkıntı varsa vardır, yoksa yoktur. Yani hepimiz şunu demek zorundayız, doğru neyse onu demek zorundayız. Eksik neyse onu dememiz lazım ki, çözüm bulacağız. Yarısı diyor ki; ‘her şey çok iyi’ bir kısım var ki ‘siftah edemedik’ Hangisine inanacağız biz” diye konuştu.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!