Sinema Dünyasından Gelişmeler

Sinema Dünyasından Gelişmeler

JJ Abrams, bir Portal filmi olasılığını ilk olarak sekiz yıl önce ortaya çıkarmasına rağmen, o zamandan beri bu konuda çok fazla gelişme olmadı.  Abrams, IGN’e şu anda Warner Bros.’da Portal filmi için bir senaryonun devam ettiğini ve ekibin prodüksiyon açısından heyecanlandığını söyledi. Abrams’a göre, oyunların dar hikaye anlatma odağı film için büyük bir potansiyel oluşturdu.

Abrams, yazarların veya prodüksiyona bağlı başka birinin adını vermedi, ancak Aperture Science’ın kurucusu Cave Johnson’a canlı bir eylem için JK Simmons’ı geri getirme baskısının farkındaydı.

Abrams, Kötü Robot ekibinin Gordon Freeman ve onun levye masalıyla aktif olarak ilgilenmediğini söyledi ancak nedenini açıklamadı. Half-Life, Alyx sayesinde oyuncuların zihninde daha taze olsa da, aynı zamanda bir film stüdyosuna yorum için daha az yer verecek sıkı bir şekilde düzenlenmiş bir alan da var.

Video oyunu filmleri, çıkması garanti edilmeyen, bitmiş prodüksiyonlar geçmişine sahiptir. Örneğin, Uncharted  filmi birkaç yıllık çalışmadan sonra 2016’da geliştirme aşamasındaydı ve şimdi Şubat 2022’de gösterime girmesi planlanıyor. Chell, GlaDOS ve ekibinin beyazperdede ilk çıkışlarını yapmaları biraz daha uzun sürebilir ve hatta Güçlü bir senaryo,  yetenekli bir yönetmen ve kaliteli bir oyunculuk gerektirir.

Resident Evil: Infinite Darkness 8 Temmuz’da Netflix’e Geliyor

Netflix’in Resident Evil animesi için nihayet bir çıkış tarihi ve resmi fragmanımız var dedi.  Resident Evil: Infinite Darkness, izleyicilerin Claire ve Leon’un istismarlarını bir 3DCG serisinde takip etmesini sağlayacak.

Geçen ay öğrendiğimiz gibi, bu dizinin konusu Resident Evil 4 olaylarının çevresinde geçiyor. Bu nedenle tüm Resident Evil Village’ı deneyimledikten sonra zamanlarını doldurmak için bir şeye ihtiyaç duyan dizi hayranlarına tanıdık gelecek. Aşağıdaki tam hikaye özetinin yanı sıra, 8 Temmuz’da prömiyeri yayınlandığında yolumuza neyin çıkacağına daha iyi bakmamızı sağlayan resmi bir fragmana göz atın.

Batman ve Superman Cartoon Network’te Başlıyor

Yeni Batman ve Süpermen çizgi dizileri yolda. HBO Max ve Cartoon Network Çarşamba günü J.J. Abrams, The Batman yönetmeni Matt Reeves ve DC Animated Universe mimarı Bruce Timm, Gotham City kahramanının mitolojisini yeniden tasarlayanacak olan Batman’da Caped Crusader’da yönetici yapımcı olarak görev yapacak.

My Adventures with Superman’da Jack Quaid (The Boys) ve Alice Lee (Zoey’in Olağanüstü Çalma Listesi) yirmili yaşlarındaki ikilinin ardından sırasıyla Clark Kent ve Lois Lane’i seslendirecek. Warner Bros. Animation (WBA) ve Cartoon Network Stüdyoları başkanı Sam Register, yönetici yapımcılardan biri. Her iki şovun da seriye göre sıralaması var ve Superman ile My Adventures iki sezonluk bir sipariş alıyor.

My Adventures with Superman, Clark ve Lois’in birbirlerine aşık olmalarını, maceraları paylaşmalarını, kötü adamları alaşağı etmelerini, sırlar üzerinde tökezlemelerini ve Süpermen ve Lois Lane olmanın ne anlama geldiğini keşfetmelerini anlatan bir reşit olma hikayesi. Clark, gizli Süpermen kimliğini inşa edecek ve Metropolis’in (ve belki de dünyanın) kahramanı rolünü benimserken, Lois, hevesli fotoğrafçı Jimmy Olsen’i kanatları altına alarak yıldız bir araştırmacı gazeteciye dönüşüyor. WBA, My Adventures with Superman’daki tek prodüksiyon şirketidir. Jake Wyatt ve Brendan Clogher ortak yapımcı olarak, Josie Campbell ise ortak yapımcı olarak görev yapacak.

Abrams, Reeves ve Timm bir açıklamada, “Batman’i geri getirmek, Gotham City’de ilginç yeni hikayeler anlatmak için birlikte çalışmaktan heyecan duyuyoruz. Dizi, bu ikonik karakterlerin psikolojisinin derinliklerine dalarken, Batman’in kara kökenlerini anımsatan heyecan verici, sinematik ve anımsatıcı olacak. Bu yeni dünyayı paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!