Sinan Oğan ve Sevda Özbek Iğdırlılarla Buluştu

featured

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Sevda Özbek Bursa’da Iğdırlılarla Buluştu.

Pazar günü(19 Mart 2023) Bursa’ya giden Dr. Sinan Oğan ve Sevda Özbek Nilüfer ilçesi Badırga köyünde Nevruz etkinliklerine katılarak halkla sohbet ettiler.

Bursa’da televizyon programlarına katılan Dr. Sinan Oğan, Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Şehit Doç. Dr. Sinan Ateş’in mezarını ziyaret ederek dualar okudu. Bursa Zafer Partisi İl Başkanlığında ATA ittifak partileri ile bir araya gelen ve Turan Yılın Başarı ödülleri programına katılan Dr. Sinan Oğan daha sonra Bursa Iğdırlılar Derneğine geçerek hemşerileri ile Nevruz bayramlaşması yaptı.

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Dr. Sinan Oğan: “Bütün hemşerilerimizin ve Türk Dünyasının Nevruz Bayramını kutluyorum. Biz bu yola sizlerin izni ve desteği ile çıktık. İnşallah sizlerin desteği ile bu ülkeyi yönetmeye talibiz. Ekonomi, güvenlik ve dış politika Türkiye’nin en önemli sorunlarıdır.

Demokrasinin yolu Diyarbakır’dan geçmez, demokrasinin yolu TBMM’den geçer. Ekonomide Merkez Bankasını bağımsız yapacağız. Yatırımı sanayi bölgelerine, tarıma, bilgi ve teknolojiye aktaracağız. Dijital Anadolu projesi ile gençlerimizin yurtdışına gidişlerini engelleyerek, gidenleri de geri getirecek projeler yapacağız.

Bir tarafta HÜDAPAR, bir tarafta HDP var. Bizleri bunlara mecbur hale getirmeye çalışıyorlar. Biz Türk milliyetçilerinin ve Atatürkçülerin temsilcisiyiz. Bugün değil de ne zaman?” dedi.

Hemşerileriyle vedalaşan Dr.Sinan Oğan Yardımcısı Sevda Özbek ve heyeti daha sonra Bursa’dan ayrıldılar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!