Sığınmacılar Zafer Partililere saldırdı!

featured

Samsun’da Zafer Partililere sığınmacılardan tükürüklü ve küfürlü saldırı oldu.

Zafer Partisi Samsun İl Başkanı Faruk Şen, “Türk yurdundan Türk gençleri, yurtsuzların saldırısına uğradı.” Samsun’da stand açan Zafer Partili gençler, Irak uyruklu 6 sığınmacı tarafından tükürüklü ve küfürlü saldırıya uğradı. Gençlerin elindeki Göktürk bayrağına da tüküren sığınmacılardan ikisi, polis tarafından yakalandı.

Zafer Partisi Samsun İl Başkanı Faruk Şen, Türk yurdunda Türk gençlerinin bu yurtsuzların hakaretlerine maruz kalmasının kabul edilemez olduğunu söyledi. Samsun’un Atakum ilçesinde tanıtım ve yeni üye kaydı için stand açan Zafer Partisi Samsun İl Teşkilatı üyelerine sığınmacılar tarafından fiziksel ve sözel saldırı gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Mahallesi Türk-İş Tramvay Durağı yakınında tanıtım çalışmaları yapan Zafer Partililer, Irak uyruklu 6 şahıs tarafından önce tükürüklü sonra sığınmacı saldırıya uğradı. Hasan Yusuf K. isimli Zafer Partili gencin yüzüne tüküren Iraklı sığınmacılar Zafer Partililerin elindeki Göktürk bayrağına da tükürdü. Sığınmacılar daha sonra Zafer Partisi’ne ve üyelerine yönelik ağır küfürler etti. Yapılan hakaret ve tahrikler karşısında Zafer Partililer sakin kaldı, provokasyona gelmedi. Polise şikayette bulundu. Zafer Partili Hasan Yusuf K.’nın tespitiyle, 6 sığınmacı saldırgandan 2’si kısa sürede polis tarafından yakalandı. Zafer Partisi Atakum İlçe Başkanı Av. Burak Seyfeli, Türk evlatlarına ve bayrağa yapılan alçak saldırı sonrası şikayetçi olduklarını söyledi.

TÜRK YURDUNDA TÜRK GENÇLERİNE VE BAYRAĞA SALDIRI

Türk gençlerinin kendi yurdunda uğradığı saldırıyı kınayan Zafer Partisi Samsun İl Başkanı Faruk Şen, “Türkiye’deki göçmen sorunu artık yasal şekilde siyasi çalışmalarını yapan partiye hadsiz saldırı boyutuna geldi. Bu sözde misafirlerin, Samsun’un nüfus yönünden en büyük ikinci ilçesinde Türk gençlerinin yüzüne tükürecek gücü nereden aldığı malum. Sadece Türk evlatlarına değil Atalarımızın bayrağı olan Göktürk bayrağına da alçakça bir saldırı gerçekleşti. Biz, stand açılmadan önce gençlerimizi ‘Herhangi bir provakasyon karşısında Türk polisi ve adaletine haber vereceksiniz.’ şeklinde uyardığımız için olay büyümedi. Türk düşmanlarının eline koz vermemek için dişimizi sıkıyoruz. Türk yurdunda, gençlerimizin bu yurtsuzların hakaretlerine maruz kalması kabul edilemez. Zafer Partisi’ni bu gibi saldırılar durduramaz. Türk gençleri, daha güçlü bir şekilde Samsun’da Türkiye’nin göçmenistan olmaması için mücadelesini sürdürecek.” diye konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!