Seri Katilin Evinde 17 Kişiye Ait Ceset Parçaları Bulundu

Seri Katilin Evinde 17 Kişiye Ait Ceset Parçaları Bulundu

Meksika’nın başkenti Mexico City’de yaşayan bir seri katilin evinin altını kazıyan müfettişler 17 farklı kurbana ait 3 bin 787 kemik parçası bulduklarını açıkladı.

Meksika’da Mayıs’ta tutuklanan 72 yaşındaki seri cinayet şüphelisinin soruşturmasında yeni detayları çıkmaya devam ediyor.

17 Mayıs’tan beri şüphelinin evinde devam eden kazılarda, savcılar şu ana dek elde edilen bulguların bu noktada bitmeyebileceğini dile getirirken, şimdi de kazıları aynı mülkte kiraladığı birkaç odanın altına kadar genişletmeyi planladıklarını açıkladı.

Evde ayrıca, yıllar önce kayıp oldukları belirtilen kişilere ait kimlik kartları bulundu. Şüphelinin evinde beton zeminlerin altında bulunan kemik parçalarının sayısı cesetlerin küçük parçalara ayrıldığını gösteriyor.

KURBANINI DOĞRAYIP FİLETO YAPMIŞ

Savcılar tarafından yalnızca “Andrés” olarak tanımlanan şüphelinin eskiden bir kasap olduğunu ve son kurbanını parçalara ayırıp fileto yaptığı ifade edildi.

Mexico City Savcılık Ofisi tarafından yapılan açıklamada, “Kemik parçaları, her birinin dikkatlice temizlenmesini, vücudun hangi bölümü olduklarını belirlemeyi ve ardından anatomik pozisyonlarına yerleştirmeyi içeren, yaklaşık kurban sayısını belirlemek için bir yöntem sağlayan ‘lateralizasyon’ çalışmalarına tabi tutuluyor. Yapılan analiz, şimdiye kadar bulunan kemik parçalarının muhtemelen 17 kişiye ait olabileceğini gösteriyor” denildi.

POLİS EŞİNİ KURBAN SEÇİNCE YAKALANDI

Yaşlı kasap, planlı bir soruşturma kapsamında yakalanmamıştı. Ancak son kurbanın, şüphelinin şahsen tanıdığı bir polisin eşi olduğu nedeniyle yakalanmıştı. Şüpheli, kadınla bir alışveriş gezisine çıkması gerekiyordu, ancak geziden sonra kadın dönmeyince kadının eşi olan polis durumdan şüphelenmişti.

Bundan sonra, polis kamera kayıtlarını kontrol edince eşinin, şüphelinin yaşadığı sokağa girdiğini ancak bir daha çıkmadığını gördü. Durum böyle olunca polis, şüphelinin evini gittiğinde eşinin parçalanmış cesedini evde bulmuştu.

Evde, ayrıca, kadın kıyafetleri, seçmen kimlikleri, kurbanlarını kayda aldığını düşündüren ses ve video kasetleri de bulunmuştu.

Evde bulunan videoların formatı, cinayetlerin epey eski bir tarihe kadar uzanabileceği düşüncesini oluşturdu.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!