Şentop, ‘Mafyadan 10 Bin Dolar Alan Siyasetçi’ İddiasıyla İlgili Konuştu

Şentop, 'Mafyadan 10 Bin Dolar Alan Siyasetçi' İddiasıyla İlgili Konuştu!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, ’10 bin dolar alan siyasetçi’ iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Şentop, “Öncelikle şunu ifade edelim, kastettiği isim TBMM’de milletvekili olan bir kişi değil” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir televizyon programında “Sedat Peker’den 10 bin dolar maaş alan siyasetçi var” açıklamasının ardından tartışmalar devam ederken, Şentop ve Soylu bir görüşme gerçekleştirmişlerdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan TBMM Başkanı Şentop, Soylu’nun kendisine verdiği mektupta paylaşılan bir isim olmadığını belirterek şöyle konuştu:

“Malumunuz bir siyasetçinin para aldığına dair bir açıklama olmuştu. Onun üzerine ben İçişleri Bakanımıza 27 Mayıs’ta bir mektup yazdım. Dün Sayın Bakanımız geldi, yazılı cevabını da getirdi. Öncelikle şunu ifade edelim, kastettiği isim TBMM’de milletvekili olan bir kişi değil. Gazi Meclisimiz çatısı altında görev yapan biri değildir diyor. Adli makamlara başvurulmuştur diyor. Konunun bundan sonraki aşaması adli çalışmalar kapsamında olacaktır. Mektupta isim yok, hayır. Onu bilmiyorum.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!