Sedat Peker’den 10. Video Geldi

Sedat Peker'den 10. Video Geldi

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, bir süredir güvenlik nedeniyle video yayınlamıyordu. Peker, sosyal medya hesabı üzerinden “kafa karışıklığını gidermek için” 7-8 dakikalık bir video yayınlayacağını duyurdu.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, beklenen yeni videosuna ilişkin açıklama yaptı.

Bugün inşallah videoyu yayınlayacağım” diyen Peker’in Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Kıymetli dostlarım, bulunduğum ülkedeki güvenlik görevlileriyle yapmış olduğum görüşme neticesinde, kafa karışıklıklarını gidermek için 7-8 dakikalık bir video yayınlamam konusunda mutabık kaldık. Bugün inşallah videoyu yayınlayacağım.”

Yeni Videodan Nelerden Bahsetti?

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker,  Youtube kanalında 10. videoyu yayınladı. Hakkındaki suçlamalara yanıt veren Peker’in “ZAFERİN BÜYÜKLÜĞÜ MÜCADELENİN ZORLUĞUYLA ÖLÇÜLÜRMÜŞ” başlığıyla paylaştı.

Peker videosuna “Bazı arkadaşlarımız benim öldüğüm ya da cezaevinde olduğum yönünde şeyler söylemişler. Bu paylaşımları da başkalarının benim adına yaptığını söylemişler; bu vesileyle bu kısa videoyu çekme zorunluğu hissettim” diyerek başladı.

Peker videoyu kendisi hakkında çıkan “yakalandı, paylaşımları başkaları yapıyor” iddiaları üzerine oluşan karışıklığı gidermek için çektiğini ifade etti. Peker, video paylaşmama nedeninin bulunduğu ülkedeki yetkililerin önerisiyle olduğunu ifade etti. Videoda Peker, yeni videoların da geleceğini de duyurdu.

Peker’in, yeni videosunda dekor olarak Paulo Coelho’nun Işığın Savaşçısının El Kitabı’nı kullanması çekti. Peker’in masasında yine tripoda takılı bir dürbün yer aldı.

Bulunduğu ülke yetkilileri ile 15 gün içerisinde yeni bir değerlendirme yapacaklarını söyleyen Peker, video yayınlamanın mümkün olmaması durumunda başka bir ülkeye geçeceğini söyledi.

Peker’in yeni videosu şöyle:

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!