Sedat Peker’den Bomba Twitler! “Süslü Sülü Seni Pazar Günü Mahvedeceğim!”

17 Mayıs Koronavirüs Tablosu Paylaşıldı: 10 Bin 174 Yeni Vaka

İçişleri Bakanı Soylu’nun Soylu’nun, “Sedat Peker tecavüzden dolayı karakola götürülüyor, orada her şey kapatılıyor, bırakılıyor. Bunu yeni öğrendim” açıklamasında bulundu. Peker, bu iddiayı Twitter üzerinden reddetti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Habertürk kanalında katıldığı programda, gazetecilerin sorularını yanıtlıyor.

Soylu, Sedat Peker’i tecavüz ile suçladıktan sonra Peker twitter hesabından yaptığı paylaşımla iddiayı reddeti.

Sedat Peker, “Bahsi geçen tecavüz olayı ile ilgili karakola hiçbir zaman gitmedim. Sadece beykoz savcılığına giderek basına bu yanlış bilgiyi veren polislerle ilgili şikayet dilekçesi vermeye gittim. süslü sülü yine yalan söylüyor. Delilleriyle kanıtlamaya hazırım” ifadelerini kullandı.

Peker, bir kaç paylaşımda daha bulunarak Soylu’nun oğlunu uyuşturucu satıcılarıyla beraber gezmekle suçladı. Yaptığı paylaşımda Sedat Peker, “süslü süleyman, senin oğlun uyuşturucu satıcılarının hepsiyle her gün beraber geziyor. Onların ayaklarını kıracağına, ayakkabılarına cila mı yapıyorsun?” ifadelerini kullandı.

Sedat Peker’in diğer paylaşımları şöyle:

“süslü sülü, seni pazar günü mahvedeceğim. Bana yapılan dostada şu tarihe kadar koruma polislerinin ifadesi yok. Sen bir yalancısın.”

“Sayın Cumhurbaşkanı hakkında, onun en büyük özelliği, adam tokuşturmayı sever deyip beni berat albayrakla sen düşman etmedin mi? Bana haksızlık yapılıyor demedin mi?

aslan süleyman, kaplan süleyman, oğlum bu günleri anlatsana, niye yaygara yapıyorsun? Hayatın film lan senin süslü sülü.”

“FAİLİMEÇHUL ŞEKİLDE UYUŞTURUCU SATICILARI ÖLDÜRÜLDÜ. ONLARIN KATİLLERİ NERDE?”

“süslü sülü, failimeçhul şekilde uyuşturucu satıcıları öldürüldü. Onların katilleri nerede? Acarkentin kapısında öldürülenler mesela.”

“Gazeteci hadi özışığa, Mübarizin tutuklanmasını Azerbaycan istiyor, sen deli misin, yürek mi yedin demedin mi? Yayınları iptal ettirmedin mi?”

“Hakkında fetö soruşturması olan bir insanı çevre bakanlığında tutabilecek güç, senin akraban sadık soyludan başka kim olabilir? Daha doğrusu senden başka.”

“Benim kardeşim kutlu adalı olayını anlatıyor, neden ifadesine geçirmiyorsunuz? Samimi ihbarda bulunuyor, niye ifade kaydına geçirmiyorsunuz?”

“süslü sülü sen mafyanın takipçisi değil, sen mafyanın ortağısın. Sen kendin mafyasın.”

“Şuan senin ortağın olduğun engin sigorta şirketinin bilançolarını bir açıklasana. Kia araban varken bu zenginliğe nasıl ulaştın?”

“süslü süleyman, Rize’de bahsettiğin cinayet davasıyla ilgili bana avukat ayarlayan doğru yol il başkanı nihat meteyle senin baban kör hasandı. O zaman senin baban ayarladı bu işleri.”

“Ulan süslü sülü, hadi özışıkla konuşma kaydım her şeyi anlatıyor. Sen halen daha burada neyi anlatıyorsun? ”

“süslü süleyman, gene yalan söylüyorsun. Bana çok yardım ettin, benden de çok yardım istedin.”

“CEZAEVİNE GİDECEKSİN”

“süslü sülü, cezaevine gidecek olan sensin, bana inan.”

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!