Sedat Peker’den Birleşik Arap Emirlikleri Açıklaması

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde Birleşik Arap Emirlikleri Ulusal Güvenlik Danışmanı ile görüşmüştü. Görüşme sonrası Sedat Peker’in iadesi başlığı yeniden gündem olmuştu.

Sedat Peker de, kişisel Twitter medya hesabından Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)’ndeki oturum hakkı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Peker, “Birleşik Arap Emirlikleri’nde oturumum var. Uluslararası hukuka göre beni bulunduğum ülkeden hiçbir ülke alamaz.” ifadesini kullandı.

Sedat Peker’in açıklamalarının tamamı şöyle:

1- “Birleşik Arap Emirlikleri’nde oturumum var, hakkımda çıkarılmış herhangi bir kırmızı bülten kararı yok, uluslararası hukuka göre beni bulunduğum ülkeden hiçbir ülke alamaz. “15 Temmuz’u Birleşik Arap Emirlikleri finanse etti insanlarımız onların yüzünden şehit oldu.

2-Sedat Peker de Birleşik Arap Emirlikleri’ne gittiği için haindir.” diyen gazeteciler ve siyasetçiler, bu sözlerinizden dolayı benden özür dilemezseniz sizin namussuz, şerefsiz olduğunuzu tüm dünyaya haykırmaktan geri durmayacağım.

3-Değil beni alacağınızı, şeyimden tavana asacağınızı bilsem de sözünden dönen namerttir. Şükürler olsun ben Meryem Ana’nın kursağında büyüdüm. Bazı namusu maaşı kadar olan gazeteciler ve siyasetçiler gibi kahpe kursağında büyümedim çok şükür.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!