Sedat Peker Yakalandı mı?

Sedat Peker Yakalandı mı?

Sedat Peker Yakalandı mı?

Sedat Peker, devlet, mafya ve siyaset üçgeninde uyuşturucu ticareti, faili meçhul cinayetler, zorla mala el koyma gibi iddiaları ile son zamanların ana gündemini tek başına belirleyen bir isim haline geldi. Öyle ki, Youtube’da en hızlı sürede takipçi sayısı artan kanalın sahibi konumunda oldu. Bir yandan Sedat Peker, iddialarının doğruluğuna delili olduğunu düşündüğü paylaşımlar yaparken ve çeşitli kaynaklardan sözlerinin doğrulunu ortaya çıkaran bilgilere ulaşılırken; diğer yandan, Peker’in iddialarında ismi geçen Süleyman Soylu, Binali Yıldırım, Mehmet Ağar gibi devletin önemli pozisyonlarında yer almış ve almaya devam eden isimlerden peş peşe açıklamalar yapıldı. Ancak kamu nezdinde ne iddiaların doğru olduğuna ne de yanlış olduğuna dair görüş birliği sağlanamadı.

Yerini Mit Değil, Bir Gazeteci Buldu

Hakkında yakalama kararı çıkartılan Sedat Peker için yurt dışı operasyonların yapıldığı biliniyor. Ancak tuhaf bir şekilde istihbarat ve emniyet teşkilatının yerini tespit edemediği Sedat Peker’i bir gazeteci, Peker’in Youtube yayınlarındaki görselleri Google’da aratarak hangi ülkenin hangi otelinde kaldığını tespit etti.

Sedat Peker Neden Video Yayınlamadı?

Peker, her Pazar sabahı video yayınlarken bu Pazar sabahı Youtube kanalında bir video yayınlamayınca akıllara yakalandı mı sorusu geldi. Ancak Peker, sosyal medya platformları üzerinden yaptığı açıklamaya göre kendine güvenli bir yer bulamadığı için bu hafta yayın yapamadığını ama sosyal medya platformları üzerinden kendi deyimiyle “aperatif” bazı açıklamalar yapacağını bildirdi.

Peker’den Yeni İddialar: Yıldırım Demirören

Sedat Peker, Youtube yayınlarına kendi güveliği sebebiyle bu hafta ara verse de, sosyal medya üzerinden açıklamalar yapmaya devam ediyor. Peker’in, “pambıkören” diye hitap ettiği, 2012-2019 yılları arasında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığını yapmış, iş adamı Yıldırım Demirören hakkında hukuka aykırı usulsüz işler gerçekleştirmesi, zorla mala sahip olması gibi iddialarda bulundu. Peker, yeni videosunda paylaşacağı konu başlıklarını şu ifadelerle sıraladı:

  1. “Lan pambıkören, senin OYAK’a Total’i fahiş fiyatla nasıl sattığını işledikten sonra Milangaz dosyasına geçeceğiz.”
  2. “Pambıkören, baban meteliğe kurşun atarken Milangaz’ın gerçek sahibi Şevki Kurtkaya’nın ona yardım edip ilk dükkanı nasıl açtığınızdan başlayıp, sonraki süreçte devletten ve mafyadan yardım alıp adamın Milangaz da dahil birçok mallarına nasıl çöktüğünüzü de anlatacağım.”
  3. “Lan pambıkören kendi yalınızı yakıp, içindeki fahiş fiyatla sigortalattığınız tabloların parasını alıp, sonra sözde yanan tabloları nereye gönderdiğinizi de anlatacağım. Sizi deli edeceğim.”
  4. “Pambıkören, babanın meşhur bir lafı vardı ya Senetle verseler tüm İstanbul’u satın alırım sözünü eskilerin hepsi bilir. Çünkü baban kimseye parasını ödemezdi. Hem mafya hem devlet bağlantılarıyla mallara çökerdi.”
  5. “Seninle işim bittiğinde tüm mallarını kaybedeceksin. Yönetim değiştiğinde de kesin cezaevine gideceksin.”
  6. “Pambıkören, Demirören Medyadaki çakma gazetecilerini ve çakma tartışmacılarını da aynı akıbet bekliyor. Hepiniz göreceksiniz.
  7. “Hepinizi deli edeceğim. Milangaz dosyasının tamamı bende. Okumaya başladım. Yüzde altmışına nasıl çöktüğünüzün evrakı da bende. Göreceksiniz.”
  8. “Mehmetçiğin paraları olan OYAK’a Total’i fahiş fiyatla sattığınızda yeni yönetimdeki hangi üyenin ‘bu yasadışı, bunu imzalamam’ dediğini dahi biliyorum. Her şey çok eğlenceli olacak.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!