Sedat Peker, İçişleri Bakanlığı’nın Yayınladığı Faturayla Alay Etti

Sedat Peker, İçişleri Bakanlığı'nın Yayınladığı Faturayla Alay Etti

Sedat Peker, İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı faturayla ilgili “Peçete kağıdına yazıp yayınlasaydın daha inandırıcı olurdu.” diyerek alay etti.

Cumhuriyet Gazetesi’nde bugün yer alan “SBK Uçağı Kimleri Uçurdu?” “Soylu, SBK Uçağı İle Kaç Kez Uçtu?” iddialarına karşın İç İşleri Bakanlığı iddiayı yalanlayarak olaya dair bir fatura paylaşıp “Uçak kiralama hadisesi; 2017 yılında Ankara’daki bir sivil havacılık şirketinden ücreti mukabilinde yapılmış bir uçak kiralama işlemidir. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından karşılanmak suretiyle, en uygun fiyatı veren Söğüt Havacılık A.Ş. adlı ticari işletmeden uçak kiralama yoluna gidilmiştir.” ifadelerini kullanmıştı.

İçişleri Bakanlığı tarafından paylaşılan faturaya ilişkin Sedat Peker sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“Süslü sülü, Sezgin Baran Korkmaz’ın akrabalarıyla görüştüm. Utanmadan sahte fatura yayınlıyorsun. Devletin namusunu zedeledin. Bu yetmedi devletin ahlakını da lekeledin Vallahi yüce divana gideceksin. Peçete kağıdına yazıp yayınlasaydın daha inandırıcı olurdu.

Süslü sülüman, senin bundan sonraki seçim sloganın bence şu olmalı ‘CEKETİMİN KOLU YOK DÜMENİM SONU YOK’. Sana yalan söylediğin için doktorun olarak her gün birer adet Haldon ve Akineton yazıyorum. Yalana devam edersen Akineton’u iptal edeceğim kasılıp acı çekeceksin.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!