Seçkin Boyunağa, Tunç Soyer’i madara etmeye devam ediyor

featured

Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Seçkin Boyunağa bir süredir İzmir’i İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e dar ediyor. Aylardır sahalarda olan Seçkin Boyunağa, Tunç Soyer’in tutmadığı sözleri ona hatırlatıyor. Basın açıklamaları, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla Tunç Soyer’in İzmirliye ihanetini İzmir halkının önüne seriyor.

Terör destekçilerini belediyede işe alan Tunç Soyer’in bu uygulamasına karşı çıkan Seçkin Boyunağa’ya verecek cevabı olmadığından CHP İzmir milletvekili Deniz Yücel X’den bir paylaşımda bulundu. Deniz Yücel yaptığı açıklamada, İzmir belediyesindeki terör destekçisi çalışanları görmezden geldi. Atatürk düşmanlarını ispat eden Seçkin Boyunağa’ya yalan söylediğini ima etti.

Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Seçkin Boyunağa bunun üzerine sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda: ”Kemalizm ırkçılıktır diyenleri, eski akplileri, yeni siyasal İslamcıları milletvekili yaparken İzmirlinin fikirlerini umursamayanların şimdi İzmir halkına sığınması çok komiktir. İzmir halkı size gereken cevabı 28 Mayıs’tan itibaren veriyor. Yerel seçimlerde de en güzel cevabı alacaksınız.” dedi.

Boyunağa devamında şunları söyledi ”Tunç Soyer kendi sesini duyurabilir diye düşünüyorum. Siz birisinin sesi olacaksanız İzmir milletvekili olarak İzmirlinin sesi olun. Su faturalarını ödeyemeyen, 90 dakika uygulamasının kalkmasıyla yol masrafları katlanan, belediyelerdeki kadrolaşmadan şikayetçi olan İzmirlinin sesi olun. Kentsel dönüşüm rezaleti hakkında, dhkp-cli bir terörist ölünce üzüntüsünü belirten daire başkanı hakkında, profil resmi seyit rıza olan Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı belediye çalışanı hakkında konuşun.” ifadesinde bulundu.

Seçkin Boyunağa son sözlerini şu şekilde aktardı:” Son olarak; bir kongreye Kocaoğlu bir kongreye Tuncay Özkan kanatları altında giren Deniz Bey; bize siyaset öğretecek noktada değilsiniz. Siyaset hayatının kara lekesi denildiğinde aklıma, Suat Nezir’in yakınları CHP İzmir İl Başkanlığı’nı bastığında ortada görünmeyen dönemin il başkanı geliyor. Deniz Bey sizi “İzmir Aziz’dir” sloganlarıyla kongre salonuna girerken tanımıştık, şimdi hangi sloganın kanatları altındasınız?” sözlerini sonlandırdı.

İşte o paylaşım:

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!