Sanatçı Azerin yıllar sonra ilk kez anlattı! Başkan Erdoğan bir söz vermişti…

featured

Seçim zaferinden sonra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet’i ziyaretinin ardından dün Azerbaycan’a geçen Başkan Erdoğan, “Çırpınırdı Karadeniz” türküsüyle özdeşleşen ünlü ses sanatçısı Azerin’in konserine katıldı.

BAŞKAN ERDOĞAN’LA YAŞADIĞI ANIYI YILLAR SONRA İLK KEZ ANLATTI

Devlet erkanının ayakta alkışladığı konser sonrası Sabah Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Azerbaycanlı ses sanatçısı Başkan Erdoğan ile yıllar önce yaşadığı bir anıyı ilk kez anlattı.

Sanatçı Azerin, ”Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve sayın Aliyev katıldığı programda “Çırpınırdı Karadeniz”i farklı bir şekilde okudunuz. Sayın Erdoğan ve sayın Aliyev’in eşleri bu okumanıza ayakta alkışla cevap verdi. Ne diyorsunuz efendim?” ilgili soruya dikkat çeken bir cevap verdi.

Azerin açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

Tabiki, dün akşam çok gurur vericiydi. Bir akşam idi gerçekleştirildi. Bir daha sayın cumhurbaşkanımızın Recep Tayyip Erdoğan’ın kendi öz adetine sadık kalarak seçiminden sonra bir daha Azerbaycan’a gelişi yavru vatana gitmesi Azerbaycan’a gelmesi bir adete sadıklıktır. Yine Azerbaycan’a geldi. Bir vatandaş olarak, bir Türk olarak elbette ki bir sanatçı olarak ahde vefa önemlidir bizim için. Bunu vurgulamak isterim ki hiçbir yerde anlatmadığımı ilk kez size anlatmak isterim. Henüz cumhurbaşkanımız cumhurbaşkanı değildi.

Başbakan olduğu dönemde Azerbaycan’a geldi. Ve aynı bu Gülistan Saray’ında konserden sonra sanatçıları selamlaşma vardı. Ve orada o dönem Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yaklaştı ve benim hiçbir zaman unutmayacağım bir cümleyi ifade etti. Dediki “Azerin hanım, söz inşallah biz Azerbaycan bayrağını Karabağ’da asacağız.” Ve bunu kulaklarımda gönlümde oldu hep bu cümle bu ses.
 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!