“Saldırganların tamamı ülkü ocakları yönetici kadrosunda”

Gelecek Partili Selçuk Özdağ’ın avukatı Hasan Seymen, saldırganların tamamının ülkü ocakları teşkilatının yönetici kadrosundan olduğunu belirtti. 7 saldırgandan 6’sı teşhis edildi.

Özdağ, sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı açıklamada evinin önünde sopalı silahlı saldırıyı gerçekleştiren 7 kişiden 5’inin tutuklandığını 2’sinin de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını duyurmuştu.

“Saldırganların tamamı ülkü ocakları teşkilatı yönetici kadrosunda”
Özdağ’ın avukatı ve Gelecek Partisi Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Seymen Halk TV’ye yaptığı açıklamada saldırganların tamamının aynı sivil toplum örgütünün mensubu olduğunu söyledi. Saldırganların tamamının ülkü ocakları teşkilatının yönetici kadrosundan olduğunu belirten Seymen, saldırganlarının aracının da aynı örgüte ait olduğunu açıkladı.

Özdağ’a evinin önünde gerçekleştirilen sopalı ve silahlı saldırının hemen ardından Abdurrahman Gülseren ve Gül Ahmet Türk isimli saldırganlar hemen teslim olmuşlardı.

Dün yakalanan 1 kişi ve bugün teşhis edilen 3 kişiden sonra saldırıyı gerçekleştiren 7 kişiden 6’sı teşhis edilmiş oldu.

Teşhis edilen 6 saldırgan :

Abdurrahman Gülseren: Sol görüşlü üniversite öğrencilerine yönelik pek çok saldırıda yer alan ve hakkında yaralamadan dolayı çok sayıda soruşturma ve kovuşturma dosyası bulunan Dil ve Tarih Coğrafya fakültesi öğrencisi.

Gül Ahmet Türk

Musa Şahin: Ankara Ülkü Ocakları Başkanvekili

Suat Yılmazzobu: Ankara Ülkü Ocakları İl Teşkilat Başkanı

Kadir Hukanoğlu: Ankara Ülkü Ocakları yöneticisi ve Karapürçek Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı İl yöneticisi

Durmuş Kötel: Ankara Ülkü Ocakları

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!