Şahin: “Trabzon’da meydana gelen linç girişimi spontane gelişmiş bir vaka değildir”

Bugün Trabzon’da seçime yönelik tanıtım standı açan üyelerine yönelik bir linç girişimi gerçekleştirildiğini hatırlatan Şahin, Cumhurbaşkanlığı seçiminde taraflarını belli ettikleri andan itibaren partileri aleyhinde belli odaklar tarafından sistematik bir tecrit-tehdit-yıldırma politikası yürütüldüğüne dikkat çekti.

Şahin, “Kendini bilmez bir güruhun, üyelerimize yönelik sözlü ve fiili saldırıları, cana kast eden bir linç girişimine doğru evrilmiştir. Trabzon’da bugün meydana gelen linç girişimi spontane gelişmiş bir vaka değildir. Cumhurbaşkanlığı seçiminde tarafımızı belli ettiğimiz andan itibaren Partimiz aleyhinde belli odaklar tarafından sistematik bir tecrit-tehdit-yıldırma politikası yürütülmektedir. Devam eden karalama ve kara propagandanın etkisiyle ülkenin farklı şehirlerinde üye ve gönüllülerimize karşı saldırılar başlamış ve bu saldırılar artık direk canlarımıza kast eder boyuta ulaşmıştır. Özellikle CHP Genel Başkanı ve yetkililerinin, İyi Parti Genel Başkanı ve yetkililerinin, Mansur Yavaş ve Ümit Özdağ’ın partimizin ismini belirterek yapmış olduğu hedef göstermeler kendilerine bağlı çetevari yapılar tarafından talimat olarak alınmıştır.” diye konuştu.

Trabzon halkının ülkenin birlik ve beraberliğine çok düşkün olduğunu ve magandalara prim vermediğini bildiğini hatırlatan Şahin, “Trabzonlu kardeşlerimizin birliğimize, kardeşliğimize, ülkemizin huzuruna ve barışına ne kadar düşkün olduğunu, bu magandalara prim vermediğini biliyor ve HÜDA PAR’a sahip çıktığını da görüyoruz. Trabzonlu kardeşlerimizi bu duruşlarından dolayı ayrıca tebrik ediyor şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!