Sağlık Bakanlığı, kurban etinin buzdolabında 24 saat dinlendirildikten sonra tüketilmesini önerdi.
Sağlık Bakanlığı’nca, yeni kesilmiş kurban etinin buzdolabının üst rafında 24 saat boyunca dinlendirilerek tüketilmesi önerildi.
Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Yeni kesilmiş kurban etinin buzdolabının üst rafında 24 saat boyunca dinlendirilmesi önerilir. Özellikle mide ve bağırsak rahatsızlığı olan kişiler dinlendirilmiş et tüketmelidir” uyarısında bulunuldu.
Yeni kesilmiş kurban etinin buzdolabının üst rafında 24 saat boyunca dinlendirilmesi önerilir. Özellikle mide ve bağırsak rahatsızlığı olan kişiler dinlendirilmiş et tüketmelidir.#KurbanBayramı#SağlıklıBayram pic.twitter.com/6AUn3ckz3y
— T.C. Sağlık Bakanlığı (@saglikbakanligi) July 21, 2021