Saadet Partisi’nden Madımak Videosu: Karamollaoğlu’nun Saldırganlara Seslendiği Anlar Yer Aldı

Saadet Partisi'nden Madımak Videosu: Karamollaoğlu'nun Saldırganlara Seslendiği Anlar Yer Aldı

Saadet Partisi’nin, Sivas’ta 2 Temmuz 1993’te 35 kişinin Madımak Oteli’nde yakılarak öldürülmesine ilişkin olarak hazırladığı videoda, o dönem Sivas Belediye Başkanı olan Temel Karamollaoğlu’nun kalabalığın dağılmasına yönelik seslendiği anlar da yer aldı.

Saadet Partisi, Sivas’ta Madımak Otel’de yaşanan katliamın yıldönümünde Temel Karamollaoğlu’nun saldırganlara seslendiği görüntülerin olduğu bir video hazırlayarak paylaştı.

Videoda yer alan görüntülerde, olayın yaşandığı dönem Sivas Belediye Başkanı olarak görev yapan Temel Karamollaoğlu’nun, Madımak Oteli’nin etrafında toplanan saldırganlara, “Şimdi sizden abiniz olarak, belediye başkanınız olarak rica ediyorum. Bana karşı en ufak saygı, sevgi duyan kardeşlerimden rica ediyorum. Lütfen şu noktadan itibaren sukünetle dağılalım” dediği anlar yer aldı.

Saadet Partisi’nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda,
“Bugün hepimizin ortak acısı #Madımak’ta yaşanan vahşetin 28. yıl dönümü! Böylesine acı hadiselerin bir daha yaşanmaması için; kardeşlik, birlik, beraberlik, anlayış, saygı ve tahammülün hakim olduğu bir Türkiye temenni ediyoruz.” ifadeleri yer aldı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!