Rıdvan Dilmen’e 8,5 Milyon TL

Rıdvan Dilmen’e 8,5 Milyon TL

Orhan Yıldırım, TRT’nin Rıdvan Dilmen’e yıllık 8,5 milyon TL verdiğini söyleyerek, TRT’nin  devlet kanalı olması sebebiyle bu ücretin fazla olduğunu ve başka ülkelerdeki devlet kanallarının böyle yüksek ücretler vermeyeceğini vurguladı.

Uzun zaman NTV’de futbol analizleri ve yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen, Süper Lig maçlarını yorumlamak için yeni sezonda TRT ‘ye geçmişti. TRT’nin Rıdvan Dilmen’e verdiği  maaşı Orhan Yıldırım’ın Twitter üzerinden duyurması ile TRT’ye tepkiler çığ gibi büyüdü.

Fanatik Gazetesi’nde spor yazarı olan  Orhan Yıldırım, TRT’nin Rıdvan Dilmen’e yıllık 8,5 milyon TL verdiğini söyleyerek duruma isyan etti. Orhan Yıldırım,  TRT’nin  devlet kanalı olması sebebiyle bu ücretin fazla olduğunu ve başka ülkelerdeki devlet kanallarının böyle yüksek ücretler vermeyeceğini vurguladı.

Twitter üzerinden paylaşım yapan Yıldırım, “Özel kanal, gazete şu bu verse kimseyi bağlamaz. Ancak halkın sırtından yayın yapan @trt  Rıdvan Dilmen’e yıllık 8.5 milyon lira ücret veriyor ise, bunu sorgularız. Ekranda asgari ücreti diline dolayan birine, bu rakamları nasıl ve hangi hakla verebiliyorsunuz Sn. @zahidsobaci” ifadelerine yer verdi.


Asgari  Ücreti Bilmiyor.
Geçtiğimiz günlerde Türkiye-Hollanda maçında yorum yaparken asgari ücreti bilmeyen Rıdvan Dilmen, sosyal medya kullanıcılarının yoğun tepkisi ile karşılaşmıştı. Maç günü yaptığı açıklamalarda  “Ben hiçbir parayı küçümsemem. Bugün asgari ücretli çalışan milyonlarca insan var. 8 bin liraya çalışan insanlar var”diyen Rıdvan Dilmen , gelen tepkiler üzerine yanlış anlaşıldığı söyledi.


Ersin Düzen’de Nasibini Aldı
TRT’den ayrılarak Vole’ye transfer olan Ersin Düzen’in geçen hafta istifa ettiği TFF’deki basın danışmanlığı görevinden 122 bin TL aldığı öne sürülen iddialar arasındaydı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!