Rapçi Ezhel’in Müzik Yasağı Hakkında Yaptığı Sosyal Medya Paylaşımı Dikkat Çekti

Rapçi Ezhel’in Müzik Yasağı Hakkında Yaptığı Sosyal Medya Paylaşımı Dikkat Çekti

Ezhel sosyal medya hesabından İngilizce olarak yaptığı paylaşımda “Ben herkesi, Türkiye’yi turistik amaçla ziyaret etmemeye ve bu diktatör yönetimle alakalı farkındalık yaratmaya çağırıyorum.” ifadesini kullandı.

Ezhel’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda söyledikleri:

“Dünya Müzik Günü itibariyle canım Türkiye’mde gece yarısından sonra canlı müzik performe etmek yasaklandı. Bu herhangi bir konserin, gece hayatının ve festivalin sonu demek. O, ‘hiçkimsenin başkalarını rahatsız etmeye hakkı yok.”

Sanatçılar intihar ediyor

“Türk müziği pandeminin başlangıcından beri sıkıntı çekiyordu. Bazı sanatçılar intihar etti.

Ben herkesi, Türkiye’yi turistik amaçla ziyaret etmemeye ve bu diktatör yönetimle alakalı farkındalık yaratmaya çağrıyorum.”

Utanç duyuyorum

“Zaten ülkede herhangi eğlenceli bir şey bırakılmadı. Müziğin rahatsız edici olduğunun düşünüldüğü bir toplum ve ülkenin parçası olmaktan büyük bir üzüntü ve utanç duyuyorum.
Geçen hafta 11 polis, polis departmanındaki arkadaşı hakkında bilgi almaya çalışan bir kişiyi döverek öldürdü. Vali ve hastanede çalışan doktorlar bunu örtbas etmek için her şeyi yaptı. Kamera kayıtlarından dolayı bu uygulanan şiddeti görebiliyoruz.”

Türk vatandaşlarının hayatının bir önemi yok

“Devlet çalışanları yozlaşmış durumda ve insanların acı çekmesi için her şeyi yapıyorlar. Türkiye Devleti için Türk vatandaşlarının hayatının bir önemi yok.
Bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak, artık bu tek adam/parti rejimini meşru bulmuyorum. Herkesi, acı çeken bu güzel ülkemdeki olaylara dikkat çekmeye davet ediyorum.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!