PSG’ye olaylı karşılama

PSG'li Neymar, oynamadığı maçta ceza alabilir

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Barcelona sahasında Paris Saint Germain ile karşı karşıya gelecek. 16 turu ilk maçında Barcelona-Paris Saint Germain arasındaki mücadele TSİ 23.00’da başlayacak.

Barcelona-Paris Saint Germain maçı öncesi Barcelonalı taraftarlar PSG’li futbucuların konakladığı otelin önüne gelerek çeşitli marşlar söyleyip havai fişek patlatarak PSG’li futbolcuların uyumasını engellemeye çalıştılar.

katalon taraftar psg otel ile ilgili görsel sonucu

İki kulüp arasındaki gerilim 2017 yılında deplasmanda 4-0 yenilen Barcelona’nın sahasında PSG’yi 6-1 gibi tarihi bir skorlar elemesiyle ortaya çıktı. Bu tarihi hezimetin ardından PSG 222 milyon euroluk bir bonservis bedeliyle Neymar’ı transfer etmişti. Böylece Barcelona’nın hücum gücüne büyük bir darbe indirmişti.

PSG başkanı Nasser Al-Khelaifi, Barcelona’nın yıldızı ve ikon ismi Lionel Messi’yi de her fırsatta transfer etmek istediğini belirtmesi ve  Fransız kulübünün başkanının Messi’yi transfer etme konusundaki ısrarlı tavrı Katalan taraftarların büyük tepkisinin oluşmasına yol açtı. Nasser Al-Khelaifi’nin otele geldiğini görünce ona küfürler eden Katalan taraftarlar “Hırsız! Defol git! Messi’yi rahat bırak!” diyerek tepki gösterdiler.

 

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!