Prof.Dr.Ümit Özdağ’dan ‘Haberiniz.com.tr’ye Özel Açıklamalar

Prof.Dr.Ümit Özdağ’dan ‘Haberiniz.com.tr’ye Özel Açıklamalar

İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, “Ermeni Psikolojik Savaşı ve Türkiye’nin mücadelesi” konu başlığıyla, sitemiz ‘haberiniz.com.tr’ye konuk oldu.

Bir çok konu başlığını değerlendiren Özdağ, haberiniz.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Hande Karacasu tarafından yöneltilen soruları yanıtladı.

Özdağ ilk olarak hadsiz bir çıkışla tepkilere sebep olan Ermeni milletvekili Garo Paylan ile ilgili soruya yanıt verdi.

Özdağ , özetle “Paylan, Türk tarihine Türk devletine hakaret edebileceğini düşündü, bende gereken cevabı verdim bundan sonrada Türk düşmanlarına aynı şekilde gerekli cevabı vereceğim şeklinde konuştu.

Erdoğan, Soykırım Diyen Biden’a Gerekli Cevabı Veremedi

Özdağ konuşmasında Biden ile ilgili sorulara ve Erdoğan’ın açıklamalarına da yanıt verdi.

Özetle: “ABD Başkanı Biden, soykırım ifadesini kullandı bu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne ve Türk milletine yapılmış bir hakaretti.

Erdoğan siyasi olarak yapılmış bu siyasi hakarete, siyasi bir cevap veremedi, bunun yerine tarihten bahsetti.

Erdoğan tarihçi değildir, tarih profesörü değildir, vermesi gereken cevap Türkiye’de Türk halkına Ermeni soykırımının olmadığının doğrultusunda bir açıklama yapmak değil, doğrudan Biden ve ABD’ye cevap vermeliydi.

Tıpkı bundan önce olduğu gibi Trump’ın hakaret dolu mektubuna cevap vermediği gibi Biden’ın Türk tarihine saldırısına herhangi bir cevap vermedi.”sözlerini kaydetti.

Erdoğan’ın NATO ve ABD Umudu

“Erdoğan, Biden’a herhangi bir cevap vermediği gibi NATO toplantısından sonra Türkiye ile ABD arasında yeni bir ilişki zeminin doğacağına olan umudundan bahsetti” diyen Özdağ “Merakla bekliyoruz bu toplantının ardından hangi tavizleri verecek” şeklinde sözlerine devam etti.

Yayının Tamamı İçin:

Haberiniz.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Hande Karacasu tarafından, Prof.Dr. Ümit Özdağ’ın konuk edildiği programın tamamını izlemek için; Haberiniz.com.tr YouTube kanalımızı ziyaret edebilirsiniz.

https://youtu.be/V2cqxG970FM

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!