Peker Video Serisine Devam Ediyor, 7. Videodan Çarpıcı Açıklamalar

Peker Video Serisine Devam Ediyor, 7. Videodan Çarpıcı Açıklamalar

Sedat Peker yedinci videosunda mekan değişikliği ayrıntısını açıkladı.

Peker, “Ben süslü Süleyman ile düşkün Abdülkadir’i bekliyordum ama onlar her zamanki gibi devleti işin içine karıştırdılar.”

“Misafirlerimiz vardı mekan değişikliği o yüzden.“ açıklaması yaptı.

Sedat Peker’in arkasında bulunan tahtada Hz. Ali fotoğrafı ve önünde hiç dokunmadığı bir tas çorba ise Hz. Ali’nin “Derdi Allah olana bir tas çorba yeter. Derdi dünya olana dünyalar yetmez.” sözüne vurgu mu, merak konusu.

Peker Video Serisine Devam Ediyor, 7. Videodan Çarpıcı Açıklamalar

FETÖ’YE ÇALIŞIYOR İDDİASINA YANIT

İşte Sedat Peker’in şoke eden açıklamaları:

“Halka oynuyorsun diyorlar. Patron sizsiniz o yüzden ben de size geliyorum. Dokunulmazlık almak için milletvekili olacakmışım.
Milleti sokağa dökmek için yapıyor diyorlar. Serdengeçtilere söylüyorum; “ Kim size sokağa çıkalım yağmalayalım derse o haindir.”
Darbe için zemin hazırlıyormuşuz. Namus sahibi olan herkes, buna kalkışanlar olursa darbeye direnmeyle mükelleftir. Ufak kızımın silah dayasalar bilin ki ancak o zaman “ Darbeye destek verin.” derim.”
Sedat Peker konuşmasında Süleyman Soylu’ya “çapsız” ifadesini kullanarak “Devlet bizim için kutsaldır. Süleyman sana devletin ruhunu anlatacağım.” dedi.

Sedat Peker konuşmasına şöyle devam etti:

“Fethullahçılar siz Kuddusi Okkır için Ergenekon Örgütü’nün finansörü dediniz adamın ölüsünü eve getirecek parası yoktu, ambulansa para veremedi Ali Tatar, dayanamayıp kakasına sıktı, bunlar gazetelerde hesap vermeden nereye gidiyorsun diye yazdılar. Ali Tatar şehittir.
Sizin elinizde cennetin anahtarı olsa ben o cennete girmem.
Sülü, senin Fethullah Gülen ile röportajların çıkıyor. Ben açıkça durumu söylüyorum, sen?
Süleyman Soylu ile ilgili soran Anadolu Ajansı muhabirinin abisi FETÖCÜ dediler, devletin imkânları elinde neden araştırmadan aldın?
O iki bakanın onun da abisi FETÖCÜ.”

BİNALİ YILDIRIM’IN OĞLU ERKAN YILDIRIM KOKAİN AĞINDAKİ YERİ

Kokain ticareti ile ilgili Sedat Peker ciddi iddialarda bulundu.
Sedat Peker, “Kokain önceden Kolombiya üzerinden geliyor. En son geçen yıl 9 Haziran’da 4 ton 900 kilo uyuşturucu yakalandı. Yeni bir güzergâh çalışması yapıldı DIE yüzünden. Sistemi burada döndüremeyecekleri anlayınca Venezuela ile 800 km sınırı var. Venezuela da DEA denetimi yok; Kolombiya’dan oraya geçirmek çok kolay.
Avrupa’da kokain ucuz o yüzden Türkiye’den gitmiyor. Ortadoğu’da pahalı uyuşturucu, Suriye Lazkiye Limanı. Bu limanda DEA denetimi de yok.

4 ton 900 kilo kokain yalanınca Venezuela’ya bu iş için kim gitti? Eski Başbakanımız Binali Yıldırım’ın n oğlu Erkan Yıldırım Bey.
Ocak ayında ve Şubat’ta gitti 4 gün kaldı. Caracas Limanı kuru yük gemileri oradan direkt gelebiliyor ancak konteyner gemileri Dominik üzerinde durarak gelebiliyor Türkiye’ye. Esas Dominik üzerine çok yakalanmalar olacak.
Kokain bu şekilde Türkiye’ye girerek 35 metrelik yatlarla dağılıyor. Suriye Lazkiye üzerinden de yapılıyor. “

KIBRIS’TA HALİL FALYALI – ERKAN YILDIRIM BAĞI

Kıbrıs’ta Halil Falyalı. Falyalı’nın Türkiye’de 10 dosyası var. Tüm yasadışı bahis işleri bu adamın üzerinden dönüyor. Hiçbir ülke bu adamı alamıyor. Erkan Yıldırım Kıbrıs’a gittiğinde Halil Falyalı’nın misafiridir. Erkan Yıldırım ile ilgili çektikleri kasetler ile Erkan Yıldırım’ı bu işe yönlendirdiler.
Erkan Yıldırım’ın Mehmet Ağar ve Süleyman Soylu çevresinde bu konularla ilgili dostlukları var.
Erkan Yıldırım, Caracas Limanı’nda görüşme yapmak için özel bir bölüm kiraladı mı sorgulayın.

KUTLU ADALI CİNAYETİ

“1996’da Korkut Eken, Mehmet Ağar Kutlu Adalı’nın Kıbrıs’ı Rumlara satmak istediğini öne sürerek iki profesyonel tetikçi istedi benden, kardeşimi önerdim.
Korkut Eken cinayet öncesi Kıbrıs’a gitti. Sonrasında Korkut Eken, kendilerine bağlı Kıbrıs’ta başka bir ekibin Kutlu Adalı’yı öldürdüğünü söyledi.
Soygun, uyuşturucu ve kumar ile ilgili soruşturma yapan Kutlu Adalı’yı Kıbrıs’ı Rumlara sattı diyerek bizi üzerine sürmek istediler, insanları böyle birbirine katıyorlar.”

UĞUR MUMCU CİNAYETİ

“Uğur Mumcu şehit edildi ilk önce gelen kim? Katil önce gelir, Mehmet Ağar.

Diyarbakır cezaevinde hükümlüye pisliğini yedirdiniz.Çocuğu bunu görüyor dağa gidiyor. Kadını ararken usulsüz arama yapıyorsunuz, çocuğu görüyor dağa gidiyor.
Uğur Mumcu terörü araştırıp yazınca terörden menfaat elde edenler tarafından şehit edildi.”

GENÇLER YENİ BİR DÜNYA YENİ BİR ÜLKE KURUN

“Gençler siz yeni bir dünya ve ülke kurun. Kürt ve Ailevi meselesi gelecek sorunlarımız. Bizi yoracaklar birlik olalım. Yemin olsun Türk Birliği’ni kuracağız, Turan’ı kuracağız.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!