Pazar arabasının arkasından FETÖ çıktı!

featured

FETÖ’nün gaybubet evlerine yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Yeniden yapılanma içerisinde olan terör örgütünün faaliyetlerine devam edebilmek için “hücre evlerini” kullandıkları biliyor. Haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve arama kararı bulunan firari örgüt mensupları, gizli faaliyetlerini “gaybubet evleri” olarak adlandırılan hücre evlerinde yürütüyor.

Türkiye’nin farklı noktalarında, gaybubet evlerine ise artarda operasyonlar sürdürülüyor. İzmir Güvenlik Birimleri, haklarında yakalama kararı bulunan 20 FETÖ’cüyü yakalamak için harekete geçti. İzmir’de gaybubet evine düzenlenen operasyonda 20 örgüt mensubu yakalandı.

Barındıkları ve güncel örgütsel faaliyetlerine bu evlerde devam ettikleri tespit edilen kişilerin arasında; öğretmen, sohbet imamı, ByLock kullanıcısı, ihraç öğretmen, ihraç asker ve mütevelliler bulunduğu tespit edildi.

Polisin adreslere düzenlediği operasyonda; haklarında yakalama kararı bulunan 20 kişi yakalandı. Aralarında bulunan bir FETÖ’cünün ise pazar arabasının arkasına gizlendiği fark edildi. Şahsın ekipler tarafından bulunduğu yerden çıkarılarak gözaltına alındığı anlar ise kameralara kaydedildi.

Adreslerde yapılan aramalarda; yüklü miktarda nakit para, dijital materyal ve 1 adet sahte kimlik ele geçirildi. Operasyona ilişkin şüphelilerin irtibatlı oldukları firari şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların ise sürdüğü öğrenildi. Operasyona ilişkin şüphelilerin irtibatlı oldukları firari şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların ise sürdüğü öğrenildi.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!