PaneraiRadiomir

Hem resmi yerlerde hem de günlük hayatta kullanılabilecek bir saat varsa o da panerairadiomirsaatleridir. Son yıllarda en çok satın alınan saat modelleri bu saatlerdir. Oldukça ince bir işçiliğin olduğu bu saatler kullanıcısına oldukça şıklık katmaktadır. Ayrıca modellerde kullanılan renk tonları sayesinden hemen hemen her kıyafet ile uyum sağlayabilmektedirler.

PaneraiRadiomir Modelleri

Bu saat modellerinde sadece deri ve bej kordon kullanılmıştır. Çelik zincir kordon tasarımları bu saatlerde kullanılmamıştır. Genel olarak dış tasarımı yuvarlak olan saat modelidir. Altın ve çelik olmak üzere iki ayrı modelde üretilmektedir. Ayrıca basit ve çoklu fonksiyon olmak üzere de modelleri bulunmakladır. PanerairadiomirSaatlerinde en çok kullanılan model kahverengi kordonlu yeşil iç tasarımlı modeldir.

PaneraiRadiomir Fiyatları

Bu ürünün fiyatları performansı ile kıyaslandığında çok pahalı ürünler değildir. En pahalı model kırmızı altından üretilen modellerdir. Öte yandan diğer tüm bej tasarımlı modeller oldukça uygun fiyatlarda satışa sunulmuştur. Birbirinden güzel ve şık saat modellerini incelemek için https://www.entropia.club/tr/panerai-radiomir/Adresini ziyaret edebilir ve keyifli bir alışveriş yapabilirsiniz.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!