Paintball İstanbul Mekan Önerileri

Paintball İstanbul Mekan Önerileri

Paintball İstanbul içerisinde yapabileceğiniz en eğlenceli aktivitelerden biridir. Şehrin kalabalığından uzaklaşıp sadece arkadaş grubunuzla bir arada, keyifli vakit geçirebilirsiniz. Yıllardır popülerliğini kaybetmeyen bu oyun, elbette her yerde aynı keyfi vermiyor. Kaliteli bir etkinlik için, tercih edeceğiniz mekana ekstra dikkat etmeniz gerekiyor.

Özellikle İstanbul gibi zamanın çok değerli olduğu şehirlerde, yapacağınız her etkinliğin mekanını iyi araştırmalısınız. Paintball, kendine has ekipmanlarla ve parkurlarla oynanan bir oyun olmasıyla ön plana çıkar. Eğer ekipmanı yeterli olmayan veya basit parkurlarla dizayn edilen bir mekana giderseniz sadece zaman kaybı olacağını söylemeliyiz.

Bu noktada sizler için önerebileceğimiz çok iyi bir marka var: bucketlist.com.tr. Şile, Beykoz ve Kartal bölgelerinde ayrı ayrı Paintball organizasyonları düzenleyen firma, ekiplere kurgu seçimi yapma şansı veriyor. Kurguları ise birbirinden eğlenceli hikayelerle karşımıza çıkıyor. Köy Baskını, Büyük Kaçış Senaryosu, Zombi Senaryosu gibi farklı kurguları mevcut. Eğer sıradan oyunlardan sıkıldıysanız Bucketlist tam size göre!

Paintball Nasıl Oynanır?

Paintball İstanbul mekanları, oyunların farklı şekilde oynanabildiği yerlerdir. Genel hatlarıyla oyun kuralları şu şekildedir:

  • Genellikle 6-8 kişi arasında oynanan oyunda, iki farklı grup oluşturulması gerekiyor.
  • Her oyuncu, saha içerisinde ona verilen konumda beklemek durumundadır.
  • Özel kıyafetler giyilir, silahlar verilir ve hakemin düdüğü çalması ile pozisyon alınır.
  • Oyuncular vurulursa, oyundan çıkarlar ve bir takımdaki her oyuncu elenene kadar oyun devam eder.
  • Son olarak takımını en iyi şekilde savunan ve oyun sonuna kadar hayatta kalmayı başaran grup kazanır.

Oldukça basit kurallara sahip olması, eğlenceli olmayacağını düşündürüyor olabilir. Gerçekten de Paintball için kurgular yapılmaması ve konumların gerçekçi olmaması, oyunu sıkıcı hale getiriyor. Bucketlist ise heyecanı doruklarda yaşayabileceğiniz ambiyansa sahip. Ormanlık alana kurulan Paintball İstanbul mekanları, kendinizi gerçek bir savaşçı gibi hissetmenizi sağlayacak!

İstanbul’da Paintball Oynanabilecek Yerler

Paintball İstanbul semtlerinden hangisinde oynanır diye düşünüyorsanız, hemen her semtte kendinize göre bir etkinlik bulabileceğinize emin olabilirsiniz. Seçimlerinizi, daha doğal mekanları tercih eden kaliteli isimlerden yana yaptığınızda, son derece keyifli zamanlar geçirme şansına sahip olabilirsiniz.

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!