Özdağ’ın İtiraz Davası Bugün

Özdağ'ın İtiraz Davası Bugün

Kurucular Kurulu Üyesi ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın “itiraz” davası, Ankara 1. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde bugün görülecek.

DURUŞMA BUGÜN SAAT 11.30’DA BAŞLAYACAK

İyi Parti genel merkezinden soruşturma dosyası ve parti tüzüğünü isteyen mahkeme, bugün ki duruşmada ihracı şekil yönünden inceleyip karar verecek.

Ümit Özdağ’ın avukatlığını, İyi Parti Merkez Disiplin Kurulu eski üyesi Uğur Tarhan yapacak.

Tek celsede bitmesi beklenen Ankara Adliyesi’ndeki davanın duruşması saat 11.30’da başlayacak.

Bugün görülecek duruşmada mahkeme, İyi Parti’den ihraç sürecini Siyasi Partiler Kanunu ve İyi Parti Tüzüğü’ne aykırı bulursa Ümit Özdağ, kurucuları arasında yer aldığı İyi Parti’ye de tekrar dönüş yapabilecek.

DÜN GECE BOMBA PAYLAŞIM

İYİ Parti’den ihraç edilen ve ihraca karşı dava açan İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ dün gece saatlerinde bomba bir paylaşım yaptı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun Fetö iltisaklı olduğunu beyan eden ve ardından gelen süreçte partiden ihraç edilen Ümit Özdağ, ihraca karşı dava açmıştı. Bugün ihracının iptali için başvurduğu mahkemede duruşma yapılacağını söyleyen Özdağ, İYİ Parti’den ihracı için gerekli belgeleri hazırlayan İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz’ın geçmiş yıllarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı öven paylaşımlarını gündeme getirdi.

Özdağ sosyal medyada yaptığı paylaşımında, “Yarın ihracımın iptali için görülecek duruşmada, İYİ Parti’den ihraç edilmem için gerekli belgeleri hazırlayan Genel Sekreter (2015 AKP Ankara mv adayı) Uğur Poyraz’ın, gösterdiği sağlam politik duruş hepimizin malumudur!” dedi.

basliksiz-2.jpg

İşte Uğur Poyraz’ın o paylaşımları:

erjdtdaxiaqz37l.jpgerjdtiuw8ailv9n.jpgerjdturxaam63zi.jpg

erjdtv2xeak7xjv.jpg

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!