Özdağ’dan “Maymun çiçeğine karşı Afrikalı öğrenciler uzaktan eğitime geçirilmeli” diyen Prof. Süslü’ye destek: Mükemmel bir öneri

featured

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, algoloji uzmanı Prof. Dr. Hüsnü Süslü‘nün Türkiye’de Afrikalı öğrencilerin uzaktan eğitime geçirilmesini söylediği paylaşımını alıntılayarak “Mükemmel bir öneri…” diye yazdı. Özdağ, paylaşımına, daha önce Afrikalı öğrencilerle açıldığını ve 5 bin Afrikalı öğrencinin olduğunu iddia ettiği Karabük Üniversitesi nedeniyle Karabük Valiliği’ni ve Yükseköğretim Kurulu’nu da etiketledi.

Dünya Sağlık Örgütü’nün (DSÖ) “küresel acil durum” ilan ettiği ve son olarak Sağlık Bakanlığı’nın rehber yayınladığı maymun çiçeği hastalığı, gündemdeki yerini korurken Özdağ, X sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda Prof. Dr. Süslü’nün “Dünya Sağlık Örgütü’ nün MPOX ( Maymun Çiçeği) için pandemi riski uyarısı sonrası ülkemiz için en iyi çözüm önerimiz Afrika kökenli öğrenciler için bir süreliğine uzaktan eğitime geçmektir” sözlerini alıntıladı.

Paylaşımında, “Mükemmel bir öneri….” diye yazan Özdağ, Karabük Valiliği’ni ve Yükseköğretim Kurulu’nu da etiketledi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!