Özdağ’dan İçişleri Bakanlığına 2 Soru!

Özdağ'dan İçişleri Bakanlığına Soru!

İçişleri Bakanlığı Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Açıklamanın ardından Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ kameralar karşısına geçti.  Özdağ, Çataklı’nın aktif terör kodlu adamları havaalanından ne karşılığında aldırdın ve fotoğrafını gösterdiği silahların kimler tarafından dağıtıldığını sordu.

Bu sabah İçişleri Bakanlığı benimle ilgili bir suç duyurusunda bulunacakları açıklaması yaptı. Bundan bir süre önce yine benle ilgili başka su duyurusunda bulunacaklarını duyurmuşlardı. Türkiye’nin iç güvenliğini sağlamak konusunda görevli İçişleri Bakanlığı devletin en önemli bakanlıklarının başında gelmektedir. Bu hassas bakanlık 20 yıldan bu yana Türk Devleti’ne karşı kurulan iç ve dış komploları engellemek yerine komploların merkezi olmuştur. 2002-2014 sürecinde FETÖ’nün en etkili olduğu bakanlıkların başında içişleri bakanlığı geliyordu. 15 temmuzdan sonra bakanlığın büyük bir rehabilitasyondan geçmesi ve sağlam temeller zerine oturtulması gerekiyordu.

Ne yazık ki bakanlığa güvenlik meselelerinden hiç anlamadığını kendisinin de ifade ettiği, ki ilk kez doğru söylüyor; hiç anlamıyor. Süleyman Soylu ve ona yardımcı olarak da FETÖ’den ihraçtan son anda kendisiyle ilgili bir atama gerçekleşmediği için İsmail Çatak gelmişler ve bu ikili bakanlığını suçişleri bakanlığına sürüklemiştir ve bu eylemlerine bugünde devam etmektedir.

Bakanlığın görevi… Türkiye’nin yönelik kontrolsüz göçü durdurmaktır. Ancak bakan soylu bası açıklamalarında bu görevini yerine getirmek için neler yapması gerektiğini anlatacağına kaçakların ekonomiye yaptığı katkılardan bahsetmektedir.

Özdağ'dan İçişleri Bakanlığına 2 Bomba Soru!

Soylu sokaklarda caddelerde meydanlarda dolaşan Türk gençlerini güvenliğini sağlayacağına tacizcileri televizyon programlarında savunmaktadır. İçişleri bakanı sarayın emriyle sığınmacı ve kaçaklara Türk milletinden gizleyerek yüz binleri aşan sayılarda vatandaşlık vermeye devam ediyor. Türk milletin seçme ve seçilme hakkını kısıtlıyor.

Yıllardan bu yana Türkiye’nin demografik yapısının bozulmasına para harcanarak ekonomimizin çökmesine neden olan bu kavimler göçünün stratejik göç mühendisliği olduğu açıklıyor. Stratejik göç mühendisliğinin ülkemizi nasıl bir felakete sürükleyeceğini kamuoyuyla yüzlerce saatlik televizyon programlarında paylaştım. Bu konularda araştırma yaptım yaptırttım. Kitap yazdım bu konuda iki tane. Bu kitapların içerisinde stratejik göç mühendisliğinin Türkiye’yi bir iç savaşa sürüklemek amaçlı gerçekleştirildiğini iade ettim.

Devletimiz milletimiz için bir varlık meselesi olduğunu anlattım. Kadrolarımızla bunu anlatamaya devam ediyor ve bundan sonra da anlatacağız. Ülkemizin geldiği çok kritik noktayı Osmaniye’de en son kamptan kaçan Afganlara karşı Osmaniyeli vatandaşlarımızın gösterdiği sert tepki de ortaya koymaktadır. Aklı başında olan her devle ve onun yöneticileri Osmaniye’deki olaylardan ders çıkartmalı sürdürülemez olduğunu anlamalıdır. Stratejik göç mühendisliğinin amacı Türkiye’de de iç savaş çıkarmak ve büyük kürdistanı kurmaktır.

Emperyalizm yüz yıldan beri bu yüzden savaşıyor. Türk milletini ayrışmayı başaramadılar. Her türlü provokasyonu bu devlet kültürü ve milli birlik bilinciyle şu ana kadar aşmayı başarıdır.

2011’den bu yana durum değişmiştir. Ülkemize çoğu kendi ülkelerinde iç savaş deneyiminden geçmiş 10 milyonu aşan insan sokulmuştur. Türkiye de bu insanları sosyal taban olarak alan selefi terör örgütü oluşmuştur. Suriyeli uyuşturucu mafyası ülkemizde güçlenmekte ve yaygınlaşmaktadır.

Eğer DEAŞ terör örgütü lideri İstanbul’da yakalandıysa karargahı da İstanbul’dadır. Ülkemizin ne kadar keskin bir bıçağın sırtına getirdiğini gösteriyor.

Irak ve Suriye’yi iç savaşa sürükleyen güçler ortam müsait olunca bunu ülkemizde de deneyecekler.

Benimle ilgili suç duyurusunda bulunana Süleyman soylu ben FETÖ konusunda yıllarca Türkiye’yi uyarırken ülke… Ergenekon zanlısı olarak FETÖ tarafından hedef alınırken FETÖ ile işbirliği yapan bir siyasetçiydi kendi partisinden FETÖ’cü olduğu için kovulmuştur. Soylu AKP’nin PKK terör örgütüyle müzakere yaptığı dönemde de o müzakerelerin en önde gelen savunucularından bir tanesiydi. O tarihte ben Abdullah Gül dahil olmak üzere bütün devlet yönetimini terörle müzakerenin çok ağır bir bedel ödeterek biteceği hususunda uyarırken Soylu, Türk ilçelerinin PKK’nın eline teker teker eline geçmesine neden olan terörle müzakereyi alkışlıyordu.

Soylu’nun en çok hoşuna giden ses poliçe sesi

Ben Soylu’nun ve ekibinin burunlarının ucunu görmediğini biliyorum. Stratejik öngörü diye bir kavramı duymadığını biliyorum. Kendi ifadesiyle en hoşuna giden ses poliçe kesen makinenin sesiymiş. Böyle bir adama Türkiye’nin güvenicini emanet etti. Bu adamın bütün sosyal çevresi kriminallerden oluşuyor. Suçlularla fotoğraf üzerine fotoğraf veriyor. İçişleri değil suç işleri bakanı.

Türk halkını uyarıyorum. Türk devleti ve Türk milletine FETÖ ve PKK’dan koruyamayan AKP zihniyeti 10 milyondan fazla kaçakla dolarak bir felakete gitmesine yol açmaktadır. İçişleri bakanı başta olmak üzere ülkeyi yöneten kadrolar gaflet dalalet hatta hıyanet içindedir. Görevde tutulması ülke için mili güvenlik tehdidi haline gelmiştir.

Ülkemize on binlerce Afgan ordusu mensubu geldi. Nere bunlar ne yapıyorlar.? 122 bin tane Suriyeliyi kaybettik diyorsunuz. Kurşun kalemden mi bahsediyorsunuz? Bir de kayıt altına almadıklarınız var. Varlığından haberdar bile olmadıklarınız. Böyle bir ortamda Zafer Partisi Türkiye’nin bir iç çatışmaya bir iç savaşa sürüklenmemesi için bu göç politikası bu ekonomik harcamalar yanlıştır diye uyarısı konusunda da suç duyurusunda bulunuyorsunuz. Hiçbir suç duyurunuz vermiş olduğumuz mücadeleyi engellemeyecek. Sonuna kadar bu 10 milyon sığınmacı ve kaçağın vatanlarına dönmesinin mücadelesini yapacağız.

Aktif terör örgütü kodu olan adamları havaalanından ne karşılığında geri aldırdın?

Bu açıklamayı yapan Çataklı, konuştuğumuz bakanlık işi olan bütün avukatlar senden büyük övgüyle bahsediyor. Aldığın her işi sonuçlandırıyorsun. Göç İdaresi müdürlüklerindeki torpil odalarına ne kadar işlem gönderdiğini yolla sen. Benimle ilgili suç duyurusunda bulunacağını söyledik. Havaalanında nasıl ve ne karşılığında geri aldırdın. İsmail çatak aktif terör kodu olan adamları havaalanından ne karşılığında geri aldırdın.

Soylu ve içişleri bakanlığı Zafer Partisi ile mücadele edeceğine ki bu mücadeleyi her seferinde kaybedecekler…

Bu tüfek kimlere dağıtıldı

Konya’da üretilen bu otomatik tüfeğin kimlere kimler tarafından dağıtıldığını açıklasınlar. Yoksa biz açıklayacağız.

Özdağ'dan İçişleri Bakanlığına 2 Bomba Soru!

 

 

https://twitter.com/umitozdag/status/1543930511000801283

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!