Özdağ’dan Akşener’e : “Sen oku diye eline metin yazdım verdim”

Özdağ'dan Akşener'e :

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Mersin İl Kongresinde konuştu.

Ümit Özdağ’ın konuşmasından satır başları:

“Zafer Partisi kurulana kadar sarı muhalefet sığınmacı konusunu gündeme getirmiyordu. Biz getirdik ve Türk milletine söz verdik. Gidecekler, gerekirse zorla göndereceğiz dedik.”

“Hatırlayacaksınız tarihçi olduğu rivayet olan bir arkadaş bizi Orta Çağ kafasına sahip olmakla suçladı. Sayın genel başkan Zafer Partisi’nde Orta Çağ kafası yok ama Zafer Partisinde kafa var! Hem de içinde büyük bir beyin var. Bu, Orta Çağ meselesini açarsanız üzerine gideriz. Sonra o kafanızın içinde hiçbir şey olmadığı anlaşılır, mahcup olursunuz. Gelin, bizle hiç ağız dalışına girmeyin. Zafer Partisi ile herhangi bir konuda polemiğe girerseniz sizi pişman ederiz. Çünkü siz Türk milletine yalan söylüyorsunuz.”

“Bir parti düşünün Suriyelilerle ilgili iki çalıştay yapıyor, 2016 ve 2021’de. İkisinde de göç ve entegrasyon bakanlığı kuracağım diyor. Suriyelilere vatandaşlık vereceğim diyor. Senin AKP’den ne farkın var diyoruz? Zafer Partisi kurulunca o da parmak kaldırıyor. Biz de yollayacağız diyor. Hadi canım sen de… Nasıl yollayacakmışsın? Gönüllü yollayacağız diye ekliyor. Bize soranlar diyoruz ki “tek yönlü gidişle Zafer Turizmle yollayacağız.”

“CHP’nin sığınmacıları biz de yollayacağız demesine çok şaşırdı. Bir de konuşmasında bana ağır şekilde saldırdı ve dedi ki ümit Özdağ istihbarat artığıdır. Yine eniştesiyle çay içmiş bu adam. Darbeyi ondan öğrendiğine göre benim de istihbaratçı olduğumu ondan öğrenmiştir. 20 yıldır bu devletin bütün kayıtları eliniz.de çıkarın benim şu istihbarat belgemi ben de rahatlayım artık.”

“Öte yandan Meral Akşener bu konuda ilk çalıştayı biz yaptık. Ya sayın Akşener biz dediğin Ümit Özdağ ve 21. yy Türkiye Enstitüsü yaptı. Ümit Özdağ sen okuyasın diye bir metin yazdı ve sen de o metni geldin okudun. Yaptığın bu. Sonra dedin ki bu adam Suriyelilerle kafayı bozmuş halkta bunun karşılığı yok. Bu konuyu gündeme getirmeyin. Kime söyledin? Genel idare kurulu üyen bir hanımefendiye söyledin. Kim o hanımefendi? Senin partinde dayanamadı başka bir partiye gitti. Özetle meral Akşener sığınmacılar konusunda Türkiye’den gitmesine yönelik bir tek adımı temsil etmemiştir.”

Ümit Özdağ’ın konuşmasının tamamı:

 

 

Özdağ'dan Akşener'e : "Sen oku diye eline metin yazdım verdim"

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!