Özdağ ve Ayyıldız Hareketi Heyeti Ulupamir Yolcusu

Özdağ ve Ayyıldız Hareketi Heyeti Ulupamir Yolcusu

İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ ve Ayyıldız Hareketi heyeti Kırgız Türklerine destek için Ulupamir’e gidiyor.

Ayyıldız Hareketi Lideri Prof.Dr.Ümit Özdağ kurmayları ile beraber uzun yıllar bölgede koruculuk yapan, devlete hizmet eden soydaşlarımız, Kırgız Türklerini ziyaret için Van Ulupamir’e gidiyor.

Özdağ ve beraberindeki heyet bölgedeki Kırgız Türklerinin son zamanlarda yaşadığı arazi tartışmaları ve yaşanan sıkıntılarıda göz önünde bulundurarak  bir ziyaret gerçekleştirme kararı aldı.

Bölge halkına destek, istişare ve olayları yakından gözlemleme amacıyla düzenlenecek olan ziyaretin geniş kapsamlı olduğu bilgisi Hareket merkezince verildi.

Özdağ ve heyetinin bölgeye gideceği haberinin ardından bölgedeki Kırgız Türklerinin sevinç ve merakla Ümit Özdağ ve beraberindeki heyeti beklediği ise bölgeden gelen bilgiler arasında yer aldı.

Özdağ Olayı Meclise Taşıyacak

İstanbul Milletvekili ve Ayyıldız Hareketi lideri Prof.Dr.Ümit Özdağ bölgede yaşanan sıkıntıları yapacağı destek ziyaretinin ardından en kısa zamanda TBMM’ye taşıyacağıda öğrenildi.

Ne Olmuştu?

Ulupamir Kırgız Türkleri, “Sesimizi duyun!”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!