Özdağ, Muğla’da Yangından Etkilenen Acılı Vatandaşları Ziyaret Etti

Özdağ, Muğla'da Yangından Etkilenen Acılı Vatandaşları  Ziyaret Etti

Ayyıldız Hareketi Lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ, Muğla’ya giderek afetten etkilenen yangınzedeleri ziyaret etti.  

Türkiye’de günlerdir süren orman yangınları yurdu kasıp kavururken, farklı illerden gelen son dakika yangın haberleri, yürekleri dağlamaya devam ediyor.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yangının 9’uncu gününde, alevler birçok noktada kısmen kontrol altına alındı. Hisarönü, Orhaniye, İçmeler, Armutalan ve Turgut mahallelerinde dumanların tüttüğü mevkilerde soğutma çalışmaları sürerken, yangının Turunç Mahallesi’ndeki bir noktada devam ettiği bildirildi. Öte yandan yangının Marmaris’teki ormanlık alanlara ve yerleşim yerlerine verdiği hasar havadan drone ile görüntülendi.
Özdağ, yangın bölgelerini ziyaret ederek yangınzede ve ekiplerle vakit geçirdi. Ekipler ve gönüllülere Türk milleti adına teşekkür etti.

Özdağ, Muğla'da Mücadele Eden Ekipleri Ve Gönüllüleri Ziyaret Etti

Ayyıldız Hareketi Lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ, Muğla ziyaretinde saldırıya uğrayan gazeteciler, İsmail Saymaz ve Murat Ağırel ile görüştü.

Türkiye’den 28 Temmuz’da başlayan ve giderek çok sayıda ile yayılan yangınlarla ilgili Halk TV dün özel canlı yayın düzenledi. Orman yangınlarından etkilenen Muğla’nın İçmeler ilçesinde bir parktan yapılan yayın sırasında “Yanlış şeyler konuşulduğunda engelleriz” diyen bir grup yayın ekibine saldırmıştı. Ayyıldız Hareketi Lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ, afet bölgesinde İsmail Saymaz ve Murat Ağirel ile karşılaşarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ne olmuştu?

Halk TV’de yayınlanan Gökmen Karadağ ile Açıkça programı bu akşamki yayınını Muğla İçmeler’de gerçekleştiriyordu. Canlı yayın sırasında yayına girmeye çalışan kişiler yayının kesilmesinin “Yanlış şeyler konuşulduğunda engelleriz” diyerek yayın ekibine saldırdılar.

5 saldırgan da serbest bırakıldı

Yayını basan ve isimleri Mert Topaloğlu, Bilal Topaloğlu, Şeyhmus Urebe, Sertan Yüce, Fatih Çoban saldırının ardından gözaltına alındı. 4 kişi serbest bırakılırken, şişeyle saldıran Mert Topaloğlu tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mert Topaloğlu da savcılıktan bırakıldı

 

Özdağ, Muğla'da Mücadele Eden Ekipleri Ve Gönüllüleri Ziyaret Etti

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!