Özdağ: ‘İzmir’de Dükkan Dükkan Gezdik, 10 Milyon İmza Toplamadan Durmayacağız, Suriyeliler de Gidecek…’

Özdağ: 'İzmir'de Dükkan Dükkan Gezdik, 10 Milyon İmza Toplamadan Durmayacağız, Suriyeliler de Gidecek...'

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, Suriyelilerin ülkelerine dönmesi için başlatılan imza kampanyasını tüm engellere rağmen devam ettirdiklerini belirterek, “Bugün İzmir’de Zafer Partisi olarak dükkan dükkan dolaşmaya başladık. 10 milyon imza toplamadan durmayacağız. Suriyeliler de gidecek, imza kampanyasını durdurmak isteyenler de…” dedi.

Zafer Partisi iktidara geldiğinde yapacağını vaat ettiği ilk icraat olan Suriyelilerin kendi vatanlarına dönmesi için çalışmaya başlamış ve tüm Türkiye’de imza kampanyası başlatmıştı.

Genel Başkan Ümit Özdağ, Genel Sekreter İsmail Koncuk ve partililerin katılımıyla dün Ankara Kızılay’da imza standı açmak isteyen Zafer Partisi, polis engeliyle karşılaşmıştı.

Standın kurulmasından dakikalar önce alana barikat kuran polis ekipleri, partililerin toplanmasına ve halkın imza vereceği standa yaklaşmasına engel olmuş, Özdağ ve Koncuk Anayasal haklarını kullanarak vatandaşları bilgilendirmek ve imza almak istediklerini söylese de polis ekipleri şiddetle karşılık vermişti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, engellenmek istenen imza kampanyasına ilişkin, “Dün söz vermiştim; dükkan dükkan, ev ev Türkiye’yi dolaşacağız demiştim. Bugün İzmir’de Zafer Partisi olarak dükkan dükkan dolaşmaya başladık” dedi.

10 milyon imza toplamadan durmayacaklarını belirten Özdağ, şu ifadeleri kullandı:

“Dün söz vermiştim; dükkan dükkan, ev ev Türkiye’yi dolaşacağız demiştim.
Bugün İzmir’de Zafer Partisi olarak dükkan dükkan dolaşmaya başladık ve 10 milyon imza toplamadan durmayacağız. Suriyeliler de gidecek, imza kampanyasını durdurmak isteyenler de…”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!