Özdağ, İktidara ve Muhalefete Yüklendi

Özdağ'ın İktidarı ve Muhalefeti Kızdıracak Sözler!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Zafer Partisi İstanbul Kongresi’nde konuştu. İktidarın 20 yıldır milletine yalan söylediğini dile getiren Özdağ, “Türk milletine karşı dezenformasyonu bizzat bu hükümet yapmaktadır” dedi. Zafer Partisi için “oyları bölüyor” diyenlere karşılık Mansur Yavaş’ı neden aday göstermediklerini sordu.

Ümit Özdağ’ın konuşmasından başlıklar:

“Ekonomik yaşam hakkında, sağlık ve salgın hastalıklar hakkında dezenformasyon yapanlara 1 ile 3 yıl arasında ceza gelecekmiş. Eğer bu suç örgütlü olarak işlenirse ceza 2 katına çıkacak. 20 seneden bu yana Nazi propaganda bakanı Goebbels’i kıskandıracak biçimde kendi halkına yönelik sistematik dezenformasyon yapan bir hükümetin böyle bir yasa tasarısıyla Türk halkının önüne gelmesi Türk milletine ve Türk tarihine ve dünya tarihine karşı yapılmış bir utanmazlıktır.

“Çünkü, Türk milletine karşı dezenformasyonu bizzat bu hükümet yapmaktadır. Her açıklaması yalandır. TÜİK’in bütün personelinin tutuklanıp içeri atılması gerekiyor. Enflasyona inanan var mı içinizde?

“Bir İçişleri Bakanı yarımcısı var. Adamın 2 görevi var. Ümit Özdağ’a küfür etmek ve Suriyeliler konusunda yanlış bilgiler vermek. İsmail Çatak ismi. Bu adamın bunun üzerinden hapse atsak müebbet hapiste kalır. Devlet her şeyi biliyor diyor. Peki, kayıtsız ne kadar sığınmacı var diye soruyor Ahmet Hakan, “onu bilmem mümkün değil” diyor. Çok açıklayıcı oldu hepimiz inandık.”

“Seçimlere giderken Zafer Partisi’ni susturmak için atılmış adımlardan bir tanesi. Muhalefeti susturmak için atılmış adımlardan bir tanesi. Sarı muhalefet çok konuşmuyor.”

Sarı muhalefet deyince bir şeye çok güldüm. Birkaç gün önce sayın Kılıçdaroğlu çıktı “sarı bürokrat” dedi. Sayın Kılıçdaroğlu’na buradan sesleniyorum; Zafer Partisi’nde boş bir alanımız var. Siz AR-GE’yi oraya yollayın. Bizde kalsınlar. Çocuklar bir şeyler öğrenir. Böyle televizyonlardan taklit etmek zorunda kalmazsın.”

“Gündemi biz belirlemiyoruz. Gündemi Türk halkı belirliyor. Biz sadece Türk halkına sözcülük yapıyoruz.”

“Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan karşısında seçilecek tek aday Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tır.”

“Bize, “Zafer Partisi oyları bölüyor” diyen 6’lı masaya sesleniyorum:

“Sizin aday göstermeye cesaret edemediğiniz Mansur Yavaş’ı biz Zafer Partisi olarak göreve çağırdık. Oyları siz mi bölüyorsunuz biz mi bölüyoruz?”

Her şeyi sattılar

“Her şeyi sattılar. Şimdi satılacak bir şey kalmadı vatandaşlık ve vatan toprağı satıyorlar. Bunlar gittikten sonra elimizde neler kaldığını ancak o zaman öğreneceğiz. Bizim zannettiğimiz birçok şeyin satılmış olduğunu göreceğiz. Onları geri almanın mücadelesini yapacağız”

Ümit Özdağ’ın konuşmasının tamamı:

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!