Oteldeki toplu tecavüzde dehşete düşüren ayrıntılar! Görüntüler cep telefonlarından çıktı

featured

Milliyet’teki habere göre otel görevlisi, bir İngiliz turisti sabaha karşı 05.00 sularında lobinin zemininde ağlarken buldu. 18 yaşındaki genç kızın vücudunda küçük bir kesik ve birkaç morluk vardı. Acil servise haber verildi, genç kız hastaneye götürüldü, polis sekiz erkeğin peşine düştü.

İspanya’nın tatil cenneti Mallorca adasındaki bir otelde toplu tecavüze uğrayan İngiliz turist, polise erkeklerle bir partide tanıştığını söyledi. Adanın eğlence merkezi Magaluf’taki partinin ardından otele birlikte döndüklerini anlatan genç kızın cep telefonu ise kayıptı.

Polis İngiliz turistin numarasını aradığında telefonu saldırganlardan biri açtı. Polis anında konumu belirleyip erkekleri gözaltına almaya başladı. Adları Anthony G., Anthony A., Khalil A., Lucas H., Thomas E. ve Romain C. olan beş Fransız ve bir İsviçreli erkek, İspanya’da tutuklanarak hapse konuldu.

8 KİŞİ TUTUKLANDI

Fransız polisi ise iki erkeği gözaltına alıp tutukladı. Böylece tutuklu sayısı sekize yükseldi. Fransa’da yakalanan iki erkeğin önümüzdeki günlerde İspanya’ya iade edilmesi bekleniyor.

HAKİM SAVUNMALARINI ‘MANTIK DIŞI’ BULDU

İspanya’da tutuklanan saldırganlar mahkemede rızaya dayalı cinsel ilişikiye girdiklerini savundu ancak hakim söz konusu savunmayı ‘mantık dışı’ bulduğunu söyledi.

CEP TELEFONLARINDA 20 VİDEO ÇIKTI

İspanyol medyası, yaşları 18 ila 26 yaşları arasında olan altı erkeğin cep telefonlarında toplu tecavüz görüntülerinin bulunduğunu yazdı. Haberlere göre, saldırganlar tecavüz sırasında gülüşüp birbirlerine şaka yaparken, videoda hiçbir kadın sesi duyulmuyordu.

Cep telefonlarında 20’yi aşkın video kaydı ortaya çıkarken, yerel medya bugün tüyler ürpertici detayların yer aldığı yeni haberler yayımladı. Ultima Hora gazetesi, 18 yaşındaki İngiliz genç kadının üç erkek tarafından Punta Ballena sahil şeridindeki bir partide bilinçli bir şekilde sarhoş edildiğini yazdı.

NEREDEYSE BİLİNCİNİ YİTİRMİŞTİ

Polis belgeleri ve mahkeme dosyasından bilgilerin bulunduğu habere göre, üç erkek turist kadına içki ısmarladı ve parti boyunca bu rutin devam etti.

Otele dönüşte neredeyse bilincini kaybetmiş halde olan genç kadın saldırganlara karşı kendini savunamadı ve üç erkek kurbana tecavüz etti. İçlerinden biri daha sonra otel koridoruna çıkıp dışarıdaki eğlenceden dönen diğer erkekleri odaya bedava ‘cinsel ilişki’ için davet etti.

Böylece otel odasındaki kabusta saldırgan erkeklerin sayısı sekize ulaştı. İspanyol polisi, toplu tecavüz vakasındaki erkeklerin çoğunun birbirini tanımadığını belirtiyor.

Yerel medya, Fransa’da yakalanan erkeklerin iade edilmesiyle birlikte saldırganların önümüzdeki aylarda duruşma için mahkemeye çıkarılacağını, devam eden soruşturmanın tamamlanmasıyla iddianamenin hazırlanacağını bildiriyor. Henüz iddianame hazırlanmadığı için saldırganlar için istenen ceza da bilinmiyor.

İngiliz bulvar gazetesi The Sun, Mallorca’da yaşananları ‘Sapkın kumpas’ başlığıyla okurlarına aktardı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!